Komentara: 0
Pregleda: 2189

Izgradnja kanalizacije u ulici Albe Vidakovića

20.03.2012. u 15:31h
Izvor: RTV Yueco
Izgradnja kanalizacije u ulici Albe Vidakovića

Počeli su radovi na izgradnji kanalizacije u ulici Albe Vikakovića. Devedesetih godina građani su sami finansirali izgradnju kanalizacionog voda, ali pošto tehnički nije bio dobro urađen imali su niz problema. Na inicijativu Mesne zajednice “Aleksandrovo”, a uz podršku Vodovoda i grada izrađen je glavni projekat za kanalizaciju.

Izgradnjom kanalizacionog voda za 50 stanovnika ulice Albe Vidakovića će biti rešen problem sa odvođenjem komunalnih voda. Vodovod je finansirao izradu glavnog projekta u vrednosti od 100.000 dinara, a grad kanalizacionog voda čiji radovi staju milion i 150 hiljada dinara.

Ulica Albe Vidakovića je mala i reč je o prilično kratkom vodu. Nakon izgradnje voda stanovnici ove ulice će imati normalne uslove za život.

Izvođač radova je subotički Javornik. Nakon radova vod će biti priključen na najbliži kolektor koji se nalazi u narednoj ulici.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2189
Povezane teme

gradnja kanalizacione mreže

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.