Komentara: 15
Pregleda: 7380

Izgrađeni kolovozi u delovima ulica Turzo Lajoša, Srednja i Aleja Maršala Tita

15.11.2016. u 16:13h
Izvor: subotica.rs
Početkom novembra završeni su radovi u delovima ulica Turzo Lajoša i Srednja, u Mesnoj zajednici „Mali Radanovac“, kao i delu ulice Aleja Maršala Tita, u MZ „Dudova šuma“. Izvođač radova bila je subotička kompanija „Vojput”, investitor Grad Subotica, a sufinansijer Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.
Izgrađeni kolovozi u delovima ulica Turzo Lajoša, Srednja i Aleja Maršala Tita

Na javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture – poboljšanje bezbednosti saobraćaja i poboljšanje nivoa usluge saobraćajnica, raspisan od strane Uprave za kapitalna ulaganja APV, Grad Subotica je u aprilu 2016. godine podneo dve prijave predloga projekta: Izgradnja kolovoza u delu ulice Turzo Lajoša i delu ulice Srednja u MZ „Mali Radanovac” i Izgradnja kolovoza u delu ulice Aleja maršala Tita, u MZ „Dudova šuma” u Subotici. Oba projekta su odobrena.

Posle uspešno sprovedenog postupka javne nabavke za izvođenje radova, Grad Subotica je 7. septembra 2016. godine zaključio dva  ugovora o izvođenju radova sa kompanijom „Vojput“ a. d. Subotica. Vrednost ugovorenih radova je 7.645.828,91 dinara (sa PDV-om) za izgradnju dela ulica u MZ „Mali Radanovac”, a 3.090.512,54 dinara (sa PDV-om) za izgradnju dela ulice u MZ „Dudova šuma”.

Ukupna dužina kolovoza izgrađenog u delu ulice Turzo Lajoša i delu ulice Srednja je 325,77 metara, a širina četiri metra. U delu ulice Aleja maršala Tita izgrađeno je 135,42 metra kolovoza, širine četiri metra. Izvođač je radove završio u ugovorenim rokovima.

Radovi su finansirani na sledeći način: 80 odsto sredstava obezbedila je Uprava za kapitalna ulaganja APV, a 20 odsto Grad Subotica.

Izvor: subotica.rs
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 7380
Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

asfaltiranje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.