• Pregleda: 6865

Izgrađeni kolovozi u delovima ulica Turzo Lajoša, Srednja i Aleja Maršala Tita

Početkom novembra završeni su radovi u delovima ulica Turzo Lajoša i Srednja, u Mesnoj zajednici „Mali Radanovac“, kao i delu ulice Aleja Maršala Tita, u MZ „Dudova šuma“. Izvođač radova bila je subotička kompanija „Vojput”, investitor Grad Subotica, a sufinansijer Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.
Izgrađeni kolovozi u delovima ulica Turzo Lajoša, Srednja i Aleja Maršala Tita

Na javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture – poboljšanje bezbednosti saobraćaja i poboljšanje nivoa usluge saobraćajnica, raspisan od strane Uprave za kapitalna ulaganja APV, Grad Subotica je u aprilu 2016. godine podneo dve prijave predloga projekta: Izgradnja kolovoza u delu ulice Turzo Lajoša i delu ulice Srednja u MZ „Mali Radanovac” i Izgradnja kolovoza u delu ulice Aleja maršala Tita, u MZ „Dudova šuma” u Subotici. Oba projekta su odobrena.

Posle uspešno sprovedenog postupka javne nabavke za izvođenje radova, Grad Subotica je 7. septembra 2016. godine zaključio dva  ugovora o izvođenju radova sa kompanijom „Vojput“ a. d. Subotica. Vrednost ugovorenih radova je 7.645.828,91 dinara (sa PDV-om) za izgradnju dela ulica u MZ „Mali Radanovac”, a 3.090.512,54 dinara (sa PDV-om) za izgradnju dela ulice u MZ „Dudova šuma”.

Ukupna dužina kolovoza izgrađenog u delu ulice Turzo Lajoša i delu ulice Srednja je 325,77 metara, a širina četiri metra. U delu ulice Aleja maršala Tita izgrađeno je 135,42 metra kolovoza, širine četiri metra. Izvođač je radove završio u ugovorenim rokovima.

Radovi su finansirani na sledeći način: 80 odsto sredstava obezbedila je Uprava za kapitalna ulaganja APV, a 20 odsto Grad Subotica.

Izvor: Subotica.rs

povezane teme

15
Zoran Odgovori
Gospodo draga,
Nisu oni finansirali, nego mi!
Ogromna je razlika!
AlwaysUltra Odgovori
400m asfalta u 21v. je za da padnes u Temzu ovde u Londonu
...
bdsu
nisi ti ni video na karti Temzu i London
Radovan 4 Odgovori
Izbori, ili samo uređenje okoline nekog poslanika skupštine?
AlwaysUltra Odgovori
GRADJANIN

Bruka nevidjena. Tim veca sto mi je Big Ben na pola sata voznje metroom...
dinGospo
@ALWAYSULTRA

Razumemo više! U Londonu si i šta onda!? Usredsredi se na svoje probleme nalaženja posla, a ne na ljude koji su tu u Subotici. Otišao si, sad ćuti i živi tamo gde si, ne smaraj!
Dobronameran
Iskenjam ti se i na BigBen kao malo pre što sam ti se posro u Temzu...
AlwaysUltra
Dobronameran

Mozete jedino u Palic i na Gradsku kucu. Sto makar figurativno zaista i radite !!!
Salamander Odgovori
50Eur po kvadratu....malo li je?
AlwaysUltra Odgovori
Dingospo

Otisao zbog takvih kao vi !! Jos i da cutim o tome ?? To nije obicaj u zemlji efikasnog parlamentarizma !!!
komsija
ako si otisao tamo neka ti je sa srecom, nego onda se pravi pametan tamo gde si, ostavi nas koji smo ostali tu!
dinGospo
Vi se pise velikim slovima osim ako Vas dalje ne zanima pravopis jer ste postali Englez. Inace me ni ne znate ali mislite da sam ja los, mene nervira sto se hvalite po svakoj vesti gde ste i sta radite tamo negde van drzave za koju komentarisete. Ako ste otisli neka Vas dalje ne bude briga, a niko nije rekao da je ovde meni ili bilo kome lepo. Ako bas toliko mislite da mi je extra, pa eto ostajem bez posla, uz porodicu, ali za to ne krivim politicare vec gradjane koji ih biraju ili slepo podrzavaju, a ja necu ni u jednu partiju jer sam posten. Garant ste zbog mene i meni slicnih otisli, koji glasamo prema tome koga smatramo zapravo vrednim glasa a ne koga neka partija preferira. Ponavljam, ne smarajte o tome gde ste otisli, ako Vam je tamo lepo, ostanite i uzivajte, ako nije, nadjite neko drugo mesto, ali ovako je samo hvalisanje, sto ne vodi nikud, narocito na vestima koje nisu cak ni za London ili druge strane gradove vezane. Sve najbolje!
AlwaysUltra
Komsija

Hvala najlepse. Ali zar nije negde blize cilju da se borite protiv uzrocnika blata u kojem grcate umesto protiv mene ??
AlwaysUltra
Dingospo

U kojem jeziku se "vi" pise velikim slovom ?? Novi pravopis mozda ?? To je kao da kazem da se London pise malim slovom !!
sloba958 Odgovori
Tako treba
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.