Komentara: 4
Pregleda: 5738

Izdavanje u zakup objekata na Paliću

16.03.2012. u 15:59h
Izvor: Grad Subotica portal
Izdavanje u zakup objekata na Paliću

Poslovni prostori na Paliću, koji su u vlasništvu Grada, a čiji je staratelj d.o.o. Park Palić izdaju se u zakup putem javnog nadmetanja na period od 5 godina. Radi se o prostoru nekadašnjeg Del Laga na Muškom štrandu, Deligates na obali na Muškom štrandu, vili Bogojvar na obali Lajoša Vermeša, prostorima bivšeg hotela Sport, bivšeg restorana Fontana i Eko centru sa vilom Vermeš.

Del Lago je poslovni prostor na Muškom štrandu površine 102 kvm. Početna cena iznosi 20.000 dinara.

Delikates je objekat koji se nalazi na obali jezera, na ulazu u Muški štrand, i sastoji se od manjeg zatvorenog dela i tri terase. Površina objekta je 72 kvm a početna cena iznosi 20.000 dinara.

Bogojvar, u prevodu Sovina kula, izgrađena je 1892. godine u okviru sportskog kompleksa Lajoša Vermeša, istaknutog sportiste i osnivača Palićke olimpijade 1880. godine. Vila je izgrađena u tada pomodnom švajcarskom stilu, sa obilatom upotrebom drveta i crepovima od čuvene Žolnai keramike. Ima površinu od 143 kvm a početna cena je 40.000 dinara.

Hotel Sport se nalazi na Vikend naselju a odlučeno je da se za ovaj prostor, površine 745 kvm, ne plaća zakupnina ali je zakupac dužan da o svom trošku u roku od godinu dana objekat dovede u funkcionalno i upotrebno stanje. Početna cena za sticanje statusa zakupca je 10.000 dinara.

Restoran Fontana se takođe nalazi na Vikend naselju, u blizini peščane plaže i Muškog štranda. Kao i kod hotela Sport odlučeno je da se za ovaj prostor, površine 360 kvm, ne plaća zakupnina ali je zakupac dužan da o svom trošku u roku od godinu dana objekat dovede u funkcionalno i upotrebno stanje. Početna cena za sticanje statusa zakupca takođe iznosi 10.000 dinara.

Eko centar je objekat namenjen kongresnom turizmu i ugostiteljstvu. Poseduje amfiteatar sa 120 mesta za sedenje, predavačkim stolom i govornicom sa mikrofonima i projektorom. Površina je oko 1.000 kvm a početna cena iznosi 75.000 dinara. Zajedno u zakup sa ovim objektom ide i vila Vermeš koja je u fazi izgradnje a zakupac je obavezan da je privede nameni u roku od 2 godine.

Prijave se podnose u pismenom obliku putem Službe za opštu upravu i zajedničke poslove, u Uslužnom centru Gradske uprave Subotica, stara Gradska kuća, prizemlje, šalter br. 1 i 2, zaključno sa 26.3.2012. godine.

Izvor: Grad Subotica portal
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 5738
Povezane teme

palić

Park Palić

izdavanje objekata palić

del lago

eko centar

bogojvar

hotel sport

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.