Komentara: 0
Pregleda: 4632

Izbor za najlepšu navijačicu sezone fudbalskog kluba "Spartak Zlatibor voda"

30.01.2013. u 12:06h
Kako je i ranije najavljivano fudbalski klub "Spartak Zlatibor voda" će organizovati izbor za najlepšu navijačicu u sezoni 2012/2013. Titula najboljoj će biti dodeljena na plavo beloj večeri koju tradicionalno organizuje klub u restoranu "MG klub". Prijave su do 17. februara.
Izbor za najlepšu navijačicu sezone fudbalskog kluba "Spartak Zlatibor voda"

Fudbal nema poentu kada nema podršku navijača, a deo većine navijačkih grupa i simaptizera su svakako i osobe nežnog pola, a njih smo imali prilike svakako da viđamo na utakmicama koje Spartak igra pre svega na domaćem terenu.

Na tradicionalnoj plavo-beloj večeri koja će se održati 19. februara u MG klubu, a priređenoj za sportske radnike, medije i prijatelje kluba, žiri sastavljen od predstavnika kluba, veterana, navijača, fudbalera prvog tima i medija će izabrati MISS fudbalskog kluba "Spartak Zlatibor voda".

Za pobedinicu i osvajačicu "miss navijačke titule" obezbeđene su i prigodne nagrade. Sve zainteresovane devojke mogu da pošalju svoj CV (osnovne podatke i kontakt telefon) i nekoliko fotografija, po mogućnosti sa nekim  klubskim obeležjima, na e-mail pr@fkspartakzlatiborvoda.com.

Konkurs traje do 17. februara, a one koje uđu u uži izbor biće kontaktirane putem mejla i/ili telefona koje ostave prilikom prijavljivanja. Plavo-belo veče, druženje sa prvotimcima FK "Spartak ZV" i izbor za MISS, održaće se kako je ranije navedeno  19. februara u restoranu MG klub od 19:30h.

Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 4632

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

spartak zlatibor voda

izbor za navijačicu sezone

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.