Komentara: 3
Pregleda: 5044

Izbor za Kraljevskog ljubimca Subotice

13.03.2014. u 17:01h
U subotu, 15. marta u 10 časova, u Hotelu “Galleria” će se održati Izbor za Kraljevskog ljubimca Subotice. Program izbora sastoji se iz dva dela – revije ljubimaca i fotografisanja kod profesionalnog fotografa. Na kraju događaja, nakon glasanja žirija i zbrajanja glasova tri ljubimca će se plasirati u finale.
Izbor za Kraljevskog ljubimca Subotice

Za još tri mesta u finalu ljubimci i njihovi vlasnici boriće se na internetu, na Facebook strani Royal Canin Srbija na kojoj će nakon dogadjaja biti otvoren album sa fotografijama ljubimaca i za koje će se glasati putem lajkova narednih mesec dana.

Kada bude izabrano 48 finalista iz osam gradova Srbije, u velikom finalu koje će se održati na internetu putem glasanja, samo jedan od njih biće proglašen KRALJEVSKIM LJUBIMCEM. Pobednik će pored vrednih poklona biti i zaštitno lice sajta kompanije Royal vet, koja je pokrovitelj akcije i darodavac nagrada.

Izbor za Kraljevskog ljubimca Subotice

Pored dobre zabave za ljubimce, vlasnici će moći da saznaju više o zdravlju i brizi o svojim ljubimcima. Ova manifestacija u svim gradovima Srbije propagira odgovorno vlasništvo i brigu o životinjama bez obzira da li su one vlasničke ili nevlasničke. Iz tog razloga, na događaj su pozvane sve životinje - psi, mačke, kunići, činčile, ptice i sve druge koje nazivamo ljubimcima i delimo život sa njima. Rasa ljubimca nije bitna.

Prijava za događaj u Subotici je BESPLATNA i svi zainteresovani se mogu prijaviti na Facebook strani facebook.com/RoyalCaninSerbia ili na broj telefona 060 610 73 83

Svaki ljubimac koji bude došao na dogadjaj će dobiti poklon, namenjen upravo njemu!

Izbor za Kraljevskog ljubimca Subotice

PROGRAM

  • 10.00 Otvaranje Pet day-a
  • 11.00 Prezentacija srednje Politehničke škole, čiji će učenici ceo dan portretisati ljubimce prisutnih posetilaca
  • 11.30 Kreativna radionica za decu sa učenicima iz specijalne osnovne škole "Žarko Zrenjanin" i štićenika iz Doma dece ometene u razvoju "Sremčica"
  • 12.00 Groom radionica salon "Pet Svet 024" iz Subotice u kojoj će vlasnici kućnih ljubimaca imati priliku da nauče nešto novo o nezi dlake i kože pasa i mačaka
  • 12.30 Prezentacija Udruženja sitnih životinja iz Subotice
  • 13.00 Radionica o socijalizaciji pasa na kojoj će prisutni biti upoznati sa osnovama socijalizacije pasa od prvog dana njihovog života
  • 13.30 Prezentacija programa "Plavi pas" koja je namenjena deci predškolskog uzrasta i bavi se temom odnosa i ophođenja dece prema psima
  • 14.00 Prezentacija o pravilnoj ishrani pasa i načinima usporavanja konzumacije hrane kod halapljivih ljubimaca
  • 14.30 Prezentacija dežurnog veterinara koji će davati savete o zdravlju kućnih ljubimaca
  • 15.00 Izbor za kraljevskog ljubimca Subotice, početak revije, fotografisanja i takmičenja.
Postavljeno pre 10 godina i 2 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 5044
Povezane teme

hotel galleria

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.