Komentara: 10
Pregleda: 2640

"Izbor za bolji život": penzioneri zaslužuju dostojan život

20.04.2012. u 17:10h
Izvor: RTV Yueco
Koalicija “Izbor za bolji život - Boris Tadić” u svom programu “Subotica gradi budućnost” planira dodatno unapredi sadržaje za subotičke penzionere.
"Izbor za bolji život": penzioneri zaslužuju dostojan život

Kako je naveo dr Nenad Ivanišević, menadžer koalicije, sugrađani, koji su ceo radni vek doprinosili razvoju i unapređenju grada zaslužuju dostojanstven život. Subotica je, kako navodi Ivanišević, grad koji penzionerima već, u skladu sa mogućnostima, obezbeđuje najbolje uslove: stariji od 65 godina ne plaćaju javni gradski prevoz, Gerontološki centar je na evropskom nivou, razgranata je mreža kućne nege, otvoreni su mnogi klubovi za penzionere.

Prema njegovim rečima, cilj koalicije je da penzionerima obezbedimo još sigurniji život otvaranjem servisa za kućne popravke pri Gerontološkom centru, širenjem mreže klubova i povećanjem broja korisnika kućne nege.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 5 dana
Komentara: 10
Pregleda: 2640
Povezane teme

Nenad Ivanišević

DS Subotica

izbori subotica 2012

Demokratska stranka

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.