Komentara: 48
Pregleda: 5108

Izabrano novo rukovodstvo subotičkog odbora Narodne stranke

14.10.2022. u 15:16h
Izabrano novo rukovodstvo subotičkog odbora Narodne stranke
Foto: Narodna stranka

U sredu, 12.oktobra, održana Izborna skupština Narodne stranke u Subotici. Za predsednika gradskog odbora jednoglasnom odlukom je izabran Bane Maksimović dok su za potpredsednike izabrani Vojislav Maćoš i Bojan Cvetković.

- Subotički odbor je poseban po mnogo tome, ali pre svega po činjenici da predstavlja najmlađi gradski odbor u Srbiji - navodi se u saopštenju političkog udruženja. - Smatramo da Subotica mora da bude grad mladih i verujemo da su upravo oni pokretači razvoja svake lokalne zajednice. Identifikovali smo glavne probleme u našem gradu, ali i potencijalna rešenja za iste.

Izabrano novo rukovodstvo subotičkog odbora Narodne strankeKako se dalje navodi, Srpska napredna stranka već više godina unazad sistemski radi na tome da se mladima smuči politika, a subotički odbor Narodne stranke sebe vidi kao pokretača promena.

- Mi smo dokaz da mladi ljudi mogu da se organizuju i uključe u političke vode na jedan zdrav i odgovoran način - dodaju iz GrO Narodne stranke Subotica.

Postavljeno pre 1 godinu i 6 meseci
Komentara: 48
Pregleda: 5108
Povezane teme

narodna stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.