Komentara: 40
Pregleda: 5532

Izabrano novo rukovodstvo GO SDPS

05.12.2014. u 15:13h
Izvor: RTV City
Nova predsednica Gradskog odbora Socijaldemokratske partije Srbije u Subotici je Nataša Aleksić.
Izabrano novo rukovodstvo GO SDPS

Nataša Aleksić je, uz 20 članova Gradskog odobra, Izvršni i Nadzorni odbor, izabrana na sinoćnoj, drugoj izbornoj Skupštini stranke u Subotici, koja je održana u velikoj sali Nove opštine.

Kako je tom prilikom istakao predsednik Pokrajinskog odbora stranke, Nenad Ivanišević, Vojvodina je plodno tle za ideju socijaldemokratije, a tome u prilog govori i činjenica da od 45 opština i gradova u pokrajini, Socijaldemokratska partija Srbije ima odbore u 43.

Predstoji osnivanje i preostala 2, čime će stranačka infrastruktura do 1. marta naredne godine biti zaokružena i spremna za sledeće izbore, bez obzira da li će se oni održati u predviđenom periodu, 2016. godine ili ranije.

Izvor: RTV City
Druga redovna izborna konferencija Socijaldemokratske partije Srbije Subotica Druga redovna izborna konferencija Socijaldemokratske partije Srbije Subotica Druga redovna izborna konferencija Socijaldemokratske partije Srbije Subotica Druga redovna izborna konferencija Socijaldemokratske partije Srbije Subotica Druga redovna izborna konferencija Socijaldemokratske partije Srbije Subotica Druga redovna izborna konferencija Socijaldemokratske partije Srbije Subotica Druga redovna izborna konferencija Socijaldemokratske partije Srbije Subotica Druga redovna izborna konferencija Socijaldemokratske partije Srbije Subotica
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 40
Pregleda: 5532
Povezane teme

Nenad Ivanišević

socijaldemokratska partija

sdps

nataša aleksić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.