Komentara: 12
Pregleda: 4051
Foto

Izabrana najlepša jelka Gerontološkog centra

06.12.2018. u 14:21h
Izvor: Subotica.com
U Gerontološkom klubu Centar II danas je održan tradicionalni izbor za najlepšu jelku. Kao najlepša, proglašena je novogodišnja jelka, koju je ukrasila ekipa Doma za negu.
Izabrana najlepša jelka Gerontološkog centra

Na takmičenju, koje se održava već više od jedne i po decenije,  učestvovalo je 11 ekipa korisnika gerontoloških klubova i objekata Gerontološkog centra, odnosno preko 75 učesnika. Po oceni učesnika, najkreativniji bili su članovi ekipe Doma za negu, koji su jelku i ukrase izradili od prirodnih materijala.

Raduje me što su sami učesnici glasali  i što je kao najlepša, izabrana jelka onih ljudi, za koje nekad neko i može da posumnja da zbog zdravstvenog stanja nisu u mogućnosti da budu kreativni, a oni svaki put pokažu da nije tako i zato im posebno čestitam - rekao je Nenad Ivanišević, direktor Gerontološkog centra.

Izabrana najlepša jelka Gerontološkog centra

Izabrana najlepša jelka Gerontološkog centra

Za konstrukciju pobedničke jelke bio je zadužen Tibor Rac, a izrada same jelke i ukrasa u okviru radne terapije,  trajala je oko mesec dana.

- Učestvovalo je pet ljudi u izradi jelke, radili smo od prirodnih materijala i reciklaže, od novinske hartije. Posle mesec dana dobili smo jedan dobar proizvod. Aktivnosti poput ove su za korisnike jako značajne, jer doprinose njihovom daljem boljem radu - rekao je  radni terapeut u Domu za negu, Bojan Sarić.

Podršku manifestaciji Gerontološkog centra pružio je i član Gradskog veća zadužen za oblast socijalne zaštite, Ilija Đukanović. 

- Prezadovoljni smo što se ovakve aktivnosti održavaju tokom cele godine u Gerontološkom centru i gerontološkim klubovima, što su uključeni svi članovi i korisnici a još veći značaj je što su na izložbi ukrasa i novogodišnjih jelki prikazani ručni radovi samih korisnika i siguran sam da će naši pobednici na republičkom takmičenju svih gerontoških centara dati značajan doprinos - rekao je Ilija Đukanović.

Jelka pobedničke ekipe predstavljaće subotički Gerontološki centar na tradicionalnom prazničnom takmičenju svih gerontoloških centara u zemlji, koje će  biti održano u Zrenjaninu.

Izvor: Subotica.com
Izbor za najlepšu jelku Gerontološkog centra Izbor za najlepšu jelku Gerontološkog centra Izbor za najlepšu jelku Gerontološkog centra Izbor za najlepšu jelku Gerontološkog centra Izbor za najlepšu jelku Gerontološkog centra Izbor za najlepšu jelku Gerontološkog centra Izbor za najlepšu jelku Gerontološkog centra Izbor za najlepšu jelku Gerontološkog centra
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 12
Pregleda: 4051
Povezane teme

Nenad Ivanišević

gerontološki centar subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.