• Pregleda: 3201

Izabrana najlepša jelka Gerontološkog centra

U Gerontološkom klubu Centar II danas je održan tradicionalni izbor za najlepšu jelku. Kao najlepša, proglašena je novogodišnja jelka, koju je ukrasila ekipa Doma za negu.
Izabrana najlepša jelka Gerontološkog centra

Na takmičenju, koje se održava već više od jedne i po decenije,  učestvovalo je 11 ekipa korisnika gerontoloških klubova i objekata Gerontološkog centra, odnosno preko 75 učesnika. Po oceni učesnika, najkreativniji bili su članovi ekipe Doma za negu, koji su jelku i ukrase izradili od prirodnih materijala.

Raduje me što su sami učesnici glasali  i što je kao najlepša, izabrana jelka onih ljudi, za koje nekad neko i može da posumnja da zbog zdravstvenog stanja nisu u mogućnosti da budu kreativni, a oni svaki put pokažu da nije tako i zato im posebno čestitam - rekao je Nenad Ivanišević, direktor Gerontološkog centra.

Za konstrukciju pobedničke jelke bio je zadužen Tibor Rac, a izrada same jelke i ukrasa u okviru radne terapije,  trajala je oko mesec dana.

- Učestvovalo je pet ljudi u izradi jelke, radili smo od prirodnih materijala i reciklaže, od novinske hartije. Posle mesec dana dobili smo jedan dobar proizvod. Aktivnosti poput ove su za korisnike jako značajne, jer doprinose njihovom daljem boljem radu - rekao je  radni terapeut u Domu za negu, Bojan Sarić.

Podršku manifestaciji Gerontološkog centra pružio je i član Gradskog veća zadužen za oblast socijalne zaštite, Ilija Đukanović. 

- Prezadovoljni smo što se ovakve aktivnosti održavaju tokom cele godine u Gerontološkom centru i gerontološkim klubovima, što su uključeni svi članovi i korisnici a još veći značaj je što su na izložbi ukrasa i novogodišnjih jelki prikazani ručni radovi samih korisnika i siguran sam da će naši pobednici na republičkom takmičenju svih gerontoških centara dati značajan doprinos - rekao je Ilija Đukanović.

Jelka pobedničke ekipe predstavljaće subotički Gerontološki centar na tradicionalnom prazničnom takmičenju svih gerontoloških centara u zemlji, koje će  biti održano u Zrenjaninu.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

12
zutac Odgovori
Nevidim vucica na izboru...
Nikola Odgovori
Gde si Dzej?!
DRAPO Odgovori
Već sam se zabrinuo šta je sa velikim direktorom, nije se slikao puna dva dana...
Ljuba
Zašto uvek neki negativni komentar, od ove lepote i poštovanja prema starima, komentarisati "politiku" smatram da nije u redu
As Odgovori
Sve sve ali šta će, pobogu, Aleksić Nataša u Gerontološkom na izboru za najdrvce??? Pa to stvarno veze s vezom nema....
Jovo Odgovori
Divna vest...
Da, da... Odgovori
A kada će biti organizovan izbor za najlepšeg i najzgodnijeg direktora gerontološkog centra ikada, kroz istoriju postojanja centra!??
Cxc Odgovori
Ovo je ozbiljno vest ili je samo neka sprdnja u pitanju ?!?
Jovo
Nego sta
šerpa Odgovori
Jelka koja je ZAPALILA REGION i NATERALA VAM SUZE NA OČI :D :D :D

Aman, ekipo iz subotica.com. Danas sam našao 20 dinara na ulici, Joška je pao s bicikla na guzicu, na buvljaku primaju forinte i prilično je hladno. Ali, to nisu vesti. Ni ovo. Aj da ste bar napisali ono - sponzorisani sadržaj :/
levaj
Bilo bi objavljena vest ali nisi ukljucio Dzeja da bude pokraj tebe, vidis gde gresis?!
DUX Odgovori
Vucic approve ,de si Dzej lebe mekani
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.