Komentara: 13
Pregleda: 4292

Ivanišević: Prekinuti sa koalicijama na nacionalnoj osnovi

31.03.2012. u 21:08h
Izvor: SuMedija
Ivanišević: Prekinuti sa koalicijama na nacionalnoj osnovi

Vreme je da se prekine sa praksom formiranja koalicija na nacionalnim osnovama i jedini osnov za formiranje koalicija mogu biti ideje o sigurnoj budućnosti, investicijama i novim radnim mestima – izjavio je danas na Prozivci član predsedništva Gradskog odbora Demokratske stranke u Subotici dr Nenad Ivanišević. On je naglasio koalicija "Izbor za bolji život – Boris Tadić", koju sačinjavaju DS, DSHV i SDPS, ima jako dobar odziv i prepoznatljiva je među građanima.

Koalicija "Izbor za bolji život – Boris Tadić", koja nastupa na lokalnim izborima na rednom broju jedan, tačnije Demokratska stranka i Socijaldemokratska partija Srbije, nastavile su predizbornu kampanju u naselju Prozivka.

Pored deljenja propagandnog materijala, rukovodstvo i aktivisti SDPS-a su organizovali i anketiranje građana kako bi uvideli prepoznatljivost stranke među građanima (fotografija: YuEco)

Njihove koalicione kolege, članovi i rukovodstvo Demokratske stranke su građanima delili propagandni materijal, izveštaj o radu u prethodne četiri godine pod nazivom "Subotica gradi budućnost", ali i razgovarali sa građanima o problemima iz njihovog komšiluka.

- Ovo nisu akcije koje su vezane samo za izbornu kampanju i nije prvi put da Demokratska stranka izlazi među građane. I ranije smo imali slične akcije gde smo želeli da u direktnom razgovoru saznamo šta to građane muči, čime su nezadovoljni i šta misle o potezima koje naša stranka povlači. Koalicija "Izbor za bolji život – Boris Tadić" ima jako dobar odziv i prepoznatljiva je među građanima, i jasno je da je vreme da se u ovom gradu prekine sa koalicijama formiranim na nacionalnim osnovama, odnosno da jedini osnov za formiranje koalicije mogu biti ideje o sigurnosti, investicijama i novim radnim mestima – rekao je Ivanišević.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 3 nedelje
Komentara: 13
Pregleda: 4292
Povezane teme

DS Subotica

socijaldemokratska partija

izbori subotica 2012

Demokratska stranka

sdps

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.