Komentara: 20
Pregleda: 4996
Foto

Ivanišević: Penzioneri imaju apsolutnu podršku Ministarstva za rad

24.03.2017. u 16:20h
Izvor: Subotica.com
U restoranu „Spartak S“ održana je godišnja Skupština Udruženja penzionera Subotice, na kojoj su predstavljeni rezultati rada tokom prošle godine, te planovi organizacije za naredni period.
Ivanišević: Penzioneri imaju apsolutnu podršku Ministarstva za rad

Pred mnogobrojnim gostima, predsednica Udruženja penzionera Dragica Lučev istakla je  značaj širenja članstva za ostvarenje prava ovog dela populacije. Ona je naglasila da su članovima dostupne brojne pogodnosti u svim oblastima, uz minimalan iznos članarine, koji zavisi od visine penzije.

- Naše članarine su počev od 190 do 900 dinara, za one koji imaju preko 30 hiljada dinara penzije. Članovi mogu da pišu ogrevni materijal na devet mesečnih rata, imaju priliku da koriste naše odmaralište sa četrdeset ležajeva u Soko Banji  na pet mesečnih rata, mogu reći da su minimalne cene jer iznos samo pokriva troškove, nema naše zarade. Takođe, pišemo i pakete za Uskrs na četiri mesečne rate da bi stari članovi mogli sebi lakše da priušte sve ono što im je potrebno za praznik. Jednom mesečno penzionerima omogućavamo besplatno merenje šećera u krvi, krvnog pritiska, kao i pregled vida. Imamo i krojačicu koja po jako povoljnim cenama pruža usluge prepravke odeće, zatim frizera i pedikira - kaže Dragica Lučev.

Ivanišević: Penzioneri imaju apsolutnu podršku Ministarstva za rad

Svečanost su uveličali mnogobrojni gosti među kojima su bili predstavnici Grada Subotica, kao i državni sekretar  Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Nenad Ivanišević koji je poručio penzionerima da mogu da očekuju podršku u realizaciji brojnih aktivnosti.

- Gradsko udruženje penzionera ima apsolutnu podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, što je dokazao i ministar Aleksandar Vulin boraveći više puta u Udruženju. Siguran sam da ćemo i u budućnosti zajedno moći da učestvujemo na raznim konkursima i projektima i da vrlo konkretno, finansijski pomognemo Gradsko udruženje, koje brine o preko 15 hiljada ljudi na jedan vrlo aktivan način kroz ono što treba penzionerima - poručio je Ivanišević.

Izvor: Subotica.com
Godišnja skupština penzionera Godišnja skupština penzionera Godišnja skupština penzionera Godišnja skupština penzionera Godišnja skupština penzionera Godišnja skupština penzionera Godišnja skupština penzionera Godišnja skupština penzionera
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 4 dana
Komentara: 20
Pregleda: 4996
Povezane teme

penzioneri

udruženje penzionera

gradsko udruženje penzionera

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.