Komentara: 30
Pregleda: 7041

Ivan Šoštarec - kandidat URS za pokrajinskog poslanika

22.03.2012. u 14:38h
Izvor: RTV Yueco
Ivan Šoštarec - kandidat URS za pokrajinskog poslanika
Ujedinjeni regioni Srbije iz Subotice, predstavili su kandidata za pokrajinskog poslanika, Ivana Šoštareca.
Šoštarec je po zanimanju inženjer saobraćaja, a iza sebe ima uspešnu sportsku karijeru u košarci. Tokom studija je igrao za košarkaški klub Cibonu sa kojim je osvojio dosta državnih prvenstava, kao i Evropsko klupsko prvenstvo. Šest godina je živeo u Americi, nakon čega se 1995. godine, vratio u Subotici, kada je i započeo sopstveni biznis. Aktivan je u plivačkom klubu “Spartak”, kao trener dece uzrasta od 10-12 godina. 

Ujedinjenim regionima Srbije se pridružio jer u potpunosti podržava njihov ekonomski i program decentralizacije, posebno program poljoprivrede. Kao pojedinac i građanin želi da živi u zemlji koja će jednog dana imati jaku privredu, a njeni građani jak moral. Šoštarec ističe da on ne vidi da se išta uradilo na tom polju od devedeset pete godine, uprkos vladavini demokratske vlasti. Zbog toga se pridružio URS-u, jer želi da promeni način razmišljanja građana i političara. Jedan od programa koji Šoštarec promoviše je školski sport, na kojem će URS raditi, a imaće za cilj da se sport omasovi među decom. 

U periodu od 16-20 časova, danas će se u holu Otvorenog univerziteta prikupljati potpisi podrške za Ivana Šoštareca. URS posebno poziva meštane mesnih zajednica: Peščara, Dudova šuma, Centar 1, Centar 2, Kelebija i Zorka, da mu daju podršku za pokrajinskog poslanika.
Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 30
Pregleda: 7041
Povezane teme

Ujedinjeni regioni Srbije

URS Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.