Komentara: 0
Pregleda: 2560
Foto

"IT Subotica 2030" na Ekonomskom fakultetu održao „Open IT day“

15.12.2023. u 11:49h
Izvor: Subotica.com
Na Ekonomskom fakultetu danas je održan „Open IT day“ čiji je cilj da maturantima, budućim studentima, predstavi Suboticu kao mesto za studiranje.
"IT Subotica 2030" na Ekonomskom fakultetu održao „Open IT day“

Ovo je treći otvoreni dan koji je organizovalo udruženje „IT Subotica 2030“ u saradnji sa visokoobrazovnim ustanovama i IT kompanijama. Sa prednostima studiranja u našem gradu upoznalo se oko 450 đaka iz Sente, Ade, Mola, Bečeja,  Bačke Topole,  Sombora i drugih mesta.  

"IT Subotica 2030" na Ekonomskom fakultetu održao „Open IT day“- Našim gostima predstavili smo studijske programe mogu da pohađaju na Ekonomskom akultetu, sa akcentom na „poslovnu informatiku“, IT smer koji se izučava već 50 godina. Uz to, učenicima smo pokazali i startap centar, sportski centar,  menzu, studentski dom, da šta sve imaju na raspolaganju ukoliko se odluče da studiraju u Subotici – kaže Vuk Vuković, vanredni profesor Ekonomskog fakulteta. – U poslednje dve godine pratimo rezultate i primetan je porast interesovanja za IT studijske programe na visokoobrazovnim ustanovama u Subotici, nemamo problem sa popunjavanjem kvota.

Đaci su obišli Ekonomski fakultet, Visoku tehničku školu strukovnih studija, kao i nekoliko subotičkih IT kompanija, i na licu mesta se uverili šta sve Subotica nudi.

"IT Subotica 2030" na Ekonomskom fakultetu održao „Open IT day“- Došao sam ovde da vidim fakultete, škola nam je organizovala put. Planirao sam da upišem Saobraćajni fakultet, imam još vremena, pa ću da razmislim – kaže Andrej Đukić iz Kikinde.

Izvor: Subotica.com
"Open IT day" na Ekonomskom fakultetu "Open IT day" na Ekonomskom fakultetu "Open IT day" na Ekonomskom fakultetu "Open IT day" na Ekonomskom fakultetu "Open IT day" na Ekonomskom fakultetu "Open IT day" na Ekonomskom fakultetu "Open IT day" na Ekonomskom fakultetu "Open IT day" na Ekonomskom fakultetu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 meseca i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2560
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

IT subotica 2030

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.