Komentara: 0
Pregleda: 9108

Isplata socijalnih davanja od sutra

19.08.2020. u 09:16h
Izvor: Subotica.com
Isplata socijalnih davanja od sutra

Isplata osnovnih prava boraca, vojnih invalida i porodica palih boraca za jul počeće sutra, 20. avgusta, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Narednog dana, 21. avgusta, uslediće isplata dečijeg i roditeljskog dodatka, novčane socijalne pomoći, posebne novčane naknade i naknade za izdržavanje korisnika na porodičnom smeštaju i dodataka za pomoć i negu drugog lica za prošli mesec.

Istog dana biće isplaćena i naknada zarade za vreme porodiljskog odsustva, nege deteta i posebne nege deteta za jul, direktno od Ministarstva po novom zakonu, kao i ostale naknade po osnovu rođenja i nege deteta i posebne nege deteta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 meseca i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 9108
Povezane teme
dečji dodatak isplata isplata dečijeg dodatka isplata zarade isplata posebne naknade invalidnina dodatak za pomoć i negu isplata roditeljskog dodatka isplata socijalne pomoći socijalna davanja
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.