• Pregleda: 1936

Ispiranje vodovodne mreže od večeras u Bajnatu i na Prozivci, a od sutra u Keru

Ispiranje vodovodne mreže od večeras u Bajnatu i na Prozivci, a od sutra u Keru

JKP "Vodovod i kanalizacija" obaveštava meštane Bajnata i Prozivke da će se od večeras, u periodu od 23:30 pa do 03:00 časova, vršiti radovi na sezonskom ispiranju gradske vodovodne mreže ovog reona.

Narednog dana, 24. oktobra, radovi na sezonskom ispiranju gradske vodovodne mreže nastaviće se na teritoriji Kerskog naselja, takođe u večernjim časovima od 23:30 pa do 00:30 časova. 

Iz nadležnog preduzeća napominju da su za vreme trajanja ovih radova mogući umanjeni pritisci u vodovodnoj mreži, kao i kratkotrajne pojave zamućenja vode prolaznog karaktera.

 

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
pista Odgovori
A mogli bi malo i u delu Malog Radanovca, kod onih koji vodu dobijaju iz Bunara kod Rasadnika iza Rodica.... pijaca voda brate smrdi kao da je iz palickog jezera....
Mara Odgovori
Celog života pijem "česmušu", ali poslednjih nekoliko nedelja voda je nepodnošljiva. Smrdi na gcožđe i ima gvozden ukus. Sramota je da Vodovod ne može da obezbedi kvalitetnu pijaću vodu, onda bolje da pređemo na bunare. Sramotno.
tarabic Odgovori
I bilo je vreme....voda stvarno ima neki cudan i miris i ukus...
grade drugu fabriku vode a kvalitet sa ove jedne jedva odrzavaju!

dal je nedostatak strucnjaka ili radnika ili mozda zelje da narod ima kvalitetnu vodu to znaju samo oni ....
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.