Komentara: 2
Pregleda: 2208

Iskoristite besplatno savetovanje o pravilnoj ishrani i zdravim stilovima života

16.10.2019. u 15:43h
Izvor: Subotica.com
Iskoristite besplatno savetovanje o pravilnoj ishrani i zdravim stilovima života

Povodom Svetskog dana hrane, Apoteka Subotica će u četvrtak, 17. oktobra, organizovati zdravstveno-preventivnu akciju u apoteci kod Gradske kuće. U periodu od 11 do 13 časova, zainteresovani sugrađani biće u prilici da izmere šećer u krvi i da se posavetuju sa stručnjacima.

- Obezbedili smo za vas lekara koji će meriti vrednosti šećera u krvi i sa kojim ćete moći da obavite konsultaciju, kao i lekara savetnika za ishranu koji će vam pomoći da napravite adekvatan jelovnik prilagođen vašim potrebama. - najavljuju iz Apoteke Subotica.

Svetski dan hrane obeležava se u 150 zemalja širom sveta, s ciljem podizanja nivoa svesti i podsticanja na akciju za one koji gladuju, kao i promovisanja važnosti zdrave ishrane za sve nas.

- Danas gladuje oko 820 miliona ljudi, a čak je veći broj onih koji su gojazni. Da bismo obezbedili zdravu ishranu za sve, moramo da preduzmemo akciju. Ono što možemo da uradimo svakoga dana jeste da se pobrinemo da uzimamo što više hranljivih namirnica, da kažemo ne brzoj hrani, da naučimo da čitamo deklaracije na namirnicama, da poštujemo hranu, proizvođače hrane i našu planetu - poručuju iz Apoteke Subotica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2208
Povezane teme

apoteka subotica

svetski dan hrane

besplatan pregled

merenje šećera

preventivni pregledi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.