Komentara: 0
Pregleda: 3468

Isključenja struje za 3. jul (utorak)

02.07.2018. u 12:12h
Izvor: Subotica.com
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica u Subotici biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu.
Isključenja struje za 3. jul (utorak)

Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava javnost da će, zbog radova na elektroenergetskim objektima, 3. jula doći do prekida u isporuci električne energije na dole navedenim lokacijama i u terminima.

Za više informacija pozovite Elektrovojvodinu, ogranak Subotica, putem telefona 024/619-300.

Subotica

  • 08:15 - 12:45 Povremena isključenja, ne duža od sat vremena, u ulicama Jug Bogdana, Banjalučka, Palićka, Avnojska, Cvetna, Husinska, Vuka Mandušića između Bele Bartoka i Samoborske, Samoborska između Vuka Mandušića i Srednje, Eduarda Rusijana između Vuka Mandušica i Ljube Šercera i između Avnojske i Šandora Lifke, Bele Bartoka između Vuka Mandušića i Ljube Šercera i br. 54, Segedinski Put (br. 88 i 88/A), Bokeljska između Ljube Šercera i Avnojske, Ljube Šercera između Bokeljske i Đevđelijske, Đevđelijska (br. 30 i 43), Balaža Viraga između (br. 5 i 8), Ištvana Kizura, Mihajla Pupina i Ante Parčetića između Tesline i Šantićeve, Marije Vojnić Tošinice (br. 30 i 32), Teslina između Mihajla Pupina i Save Kovačevića, Šantićeva između Ante Parčetića i Ištvana Kizura.
  • 08:30 - 13:00 Povremena isključenja, ne duža od sat vremena, u ulicama Šandora Olaha, Bitoljska, Alberta Ajnštajna, Gelerta Perla, Belocrkvanska, Rade Končara br. 22/A, Trebinjska (br. 27 i 37/A), Jakšićeva između Alberta Ajnštajna i Trebinjske, Josipa Eugena Tomića između Bečejske i Trebinjske, Banijska (br. 61 i 63), Ištvana Kizura između Josipa Kraša i Tesline, Save Kovačevića između Josipa Kraša i Belocrkvanske, Josipa Kraša između Ištvana Kizura i Banijske, Ljube Šercera između Imrea Nađa i Bele Bartoka, Pište Dankoa između br. 40 i Ljube Šercera.
Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3468
Povezane teme

isključenja struje

elektrovojvodina subotica

isključenja struje u Subotici

elektrodistribucija

elektrodistribucija subotica

radovi na elektroenergetskom sistemu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.