Komentara: 0
Pregleda: 2830

IPA projekti u Subotici vredni tri miliona evra

23.02.2012. u 18:11h
Izvor: RTV Yueco
IPA projekti u Subotici vredni tri miliona evra

Sutra će u Segedinu biti održana otvarajuća konferencija prekograničnog projekta “Razvoj integralnog sistema javnog transporta u regionu Subotica-Segedin” koji uz pomoć partnera realizuju Javno preduzeće “Suboticatrans” i saobraćajni institut KTI iz Budimpešte.

U pitanju je još jedan u nizu prekograničnih projekata koje sufinansira Evropska unija preko IPA prekograničnog programa “Mađarska – Srbija”. Preko ovog i ostalih prekograničnih programa do sada je u Subotici realizovano ili je u toku realizacija ukupno 22 projekta u vrednosti od nešto preko tri miliona evra. Lokalna samouprava u ovom zbiru učestvuje sa jednim projektom, javna i komunalna preduzeća sa 8 projekata, a ostale institucije sa 13 projekata. Uglavnom su se odnosili na razmenu iskustava i znanja, a u poslednje vreme se na konkurse javljaju i javna preduzeća.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2830
Povezane teme

IPA prekogranični program

IPA projekat

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.