Komentara: 22
Pregleda: 5813

Internet prezentacija SRC "Prozivka"

09.07.2012. u 14:12h
Internet prezentacija SRC "Prozivka"

Taman kada ste pomislili da će proći dan bez pominjanja bazena na Prozivki, evo da vas razočaramo - to neće biti danas.

Bazen "Prozivka" završen je i zvanično otvoren za javnost 30. aprila 2012. i tom prilikom odigrana je prijateljska vaterpolo utakmica nacionalnih selekcija Srbije i Mađarske a već sutradan otvoren je za građanstvo.

U međuvremenu mnogo subotičana je iskoristilo priliku da rekreativno provodi vreme uz bazen i prateći sadržaj. Od nedavno je u omogućeno korišćenje wellness usluga a sada je na red došlo i na puštanje zvanične Internet stranice ovog sportskog objekta.

Adresa Internet prezentacije je: www.bazenprozivka.com

Prezentacija SRC "Prozivka" obiluje korisnim informacijama i aktuelnostima koji na jednom mestu objedinjuje kompletnu ponudu, uz mnogo multimedijalnog sadržaja koji će vam pomoći da bolje upoznate sâm kompleks ali i neke prostorije kojima verovatni nikada ne biste pristupili jer nisu deo "turističkog razgledanja". Prezentacija je urađena na 3 jezika - na mađarskom i srpskom kao jezicima sredine, i na engleskom za sve ostale. Nije baš toliko često da se višejezičnost na prezentaciji koristi i u praksi ali ovde, za pohvalu, je kompletno i detaljno urađeno.

Po najavama iz Uprave SRC "Prozivka", ovaj sajt će se redovno održavati i prilagođavati sa aktuelnim informacijama, multimedijalnim sadržajem, uslugama i naravno cenovnikom.

Marketing agencija "Media Consigliere" iz Subotice je idejni tvorac vizuelnog identiteta sajta i odgovorna je za kompletan dizajn i programiranje. Naše skromno mišljenje je da je prezentacija kvalitetno urađena i zadovoljavajuće informativna a to je suština ovakvog tipa prezentacije.

Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 22
Pregleda: 5813
Povezane teme

bazen prozivka

bazen cenovnik

bazen prozivka wellness

bazen prozivka spa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.