Komentara: 0
Pregleda: 1904

Interetno festival u onlajn formatu počinje sutra

21.08.2020. u 12:39h
Izvor: Subotica.com
Ovogodišnje, 19. izdanje Interetno festivala održaće se u onlajn formatu od 22. do 26. avgusta, a publika će program moći da prati putem internet platformi festivala, kao i na RTV Pannon.
Interetno festival u onlajn formatu počinje sutra

Prvog dana festivala, 22. avgusta, biće pripređena radionica sa glinom za decu, koju će mališani moći da prate na RTV Pannon od 7:30 časova, kao i od 12:30 časova. Za 10 časova zakazano je otvaranje izložbe "Interetno Ex libris" Šandora Olaha u galeriji Mađarskog kulturnog centra "Nepker", dok će pozdrave učesnika i gostiju iz inostranstva putem video poruke, gledaoci moći da prate preko Fejsbuk stranice festivala od 14 do 18 časova. Plesna panorama učesnika iz Rusije i Čilea biće emitovana na Jutjub i Fejsbuk stranici festivala od 19 časova, a umesto tradicionalne ceremonije otvaranja festivala biće organizovan prigodan program na RTV Pannon od 20:35 časova.

Drugi festivalski dan, 23. avgust, počeće radionicom farbanja marame za decu, koju će mališani moći da prate na RTV Pannon od 7:30 časova, kao i od 12:30 časova. U 16 časova biće emitovan koncert "Karavan Familia", koji će gledaoci moći da prate preko Jutjub i Fejsbuk stranice festivala, a od 19 časova uslediće Plesna panorama učesnika iz Urugvaja i Mađarske. Zajednički program ansambala "Rona" i "Fokoš" ljubitelji festivala moći će da gledaju na RTV Pannon od 20:35 časova.

Trećeg dana festivala, 24. avgusta, biće priređen program za decu na RTV Pannon od 7:30 i od 12:30 časova, dok će od 16 časova gledaoci moći da prate koncert Bee Palie preko Jutjub i Fejsbuk stranice festivala. Plesna panorama učesnika iz Mađarske biće emitovana od 19 časova takođe na Jutjub i Fejsbuk stranici festivala, dok će od 20:35 časova na RTV Pannon biti prikazan koncert ansambla "Ravnica".

Četvrti festivalski dan, 25. avgust, otvoriće muzički program za mame i bebe, te radionica izrade konjića od čarapa, koji će biti emitovani na RTV Pannon od 7:30 i od 12:30 časova. Od 10 časova putem Fejsbuk stranice festivala, gledaoci će moći da prate virtuelnu izložbu "Interetno u slikama". Koncert sastava "Cimbaliband" biće emitovan u 16 časova preko Jutjub i Fejsbuk stranice festivala, a od 19 časova uslediće Plesna panorama učesnika iz Argentine i Indije. Na RTV Pannon biće emitovan koncert ansambla "Fokoš" od 20:35 časova.

Poslednjeg festivalskog dana, 26. avgusta, biće pripređena predstava za decu i celu porodicu, kao i radionica pravljenja lutaka na RTV Pannon od 7:30 i od 12:30 časova. U 16 časova biće emitovan koncert sastava "Csik" preko Jutjub i Fejsbuk stranice festivala, a od 17:30 koncert ansambla "Fokoš". Plesnu panoramu učesnika iz Kolumbije i pesmu volontera festivala, gledaoci će moći da prate preko Jutjub i Fejsbuk stranice od 19 časova, dok će umesto tradicionalne ceremonije zatvaranja festivala od 20:35 časova na RTV Pannon biti priređen prigodan program.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1904
Povezane teme

interetno

interetno festival

program interetno festivala

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.