Komentara: 10
Pregleda: 5564
Foto

Infostud održao predavanje studentima Visoke tehničke škole strukovnih studija

29.05.2014. u 16:15h
Izvor: Subotica.com
U velikoj sali Visoke tehničke škole strukovnih studija (VTŠ) danas je održano predavanje programera iz Infostuda koji su sa studentima VTŠ-a podelili svoja lična, ali kompanijska iskustva, predstavljajući rešenja sa koima danas rade, ali i ukazujući i na greške koje bi mladi programeri trebali da izbegnu.
Infostud održao predavanje studentima Visoke tehničke škole strukovnih studija

Programeri iz subotičke kompanije Infostud održali su danas predavanje zainteresovanim studentima Visoke tehničke škole strukovnih studija, popularnom VTŠ.  Infostud danas broji skoro 100 zaposlenih, većinom sa radnim mestom u kancelarijama u Subotici, a od toga je 20 u okviru IT sektora kao programeri, web developeri, dizajneri i sistem administratori.

Tema današnjeg predavanja su ustvari bili praktični saveti i sugestije budućim programerima koji su kroz školovanje u ovoj obrazovnoj instituciji tek započeli put profesionalnog usavršavanja, a verovatno i izabrali budući životni poziv.

Studenti su mogli da čuju zanimljiva predavanja Infostudovih programera Nebojše Kambera i Roberta Hajnala koji su pokušali da prenesu svoja lična iskustva, ali i iskustva tima u okviru kojeg funkcionišu.

Akcenat na predavanju su bile tehničke teme, tzv. najbolje prakse, ali i prenošenje iskustava iz jednog sistema koji je kao i svi u početku pravio greške, ali kroz proces konstantnog učenja i usavršavanja gradio pouzano okruženje koje danas može da odgovori različitim izazovima.

Kroz diskusiju na kraju predavanja studenti su postavljali razna stručna pitanja, želeći da iz prve ruke razreše neke dileme, odnosno slede put kojim je već neko hodao.

Iz Infostuda su pozvali sve zainteresovane programere da se prijave na interni program kompanije koji podrazumeva stručnu praksu u oblasti u kojoj se mladi VTŠ-ovci školuju. Mejl za prijavu je hr@infostud.com, a uz prijavu neophodno je da pošaljete i svoju biografiju.

Izvor: Subotica.com
IT predavanje IT predavanje IT predavanje IT predavanje IT predavanje IT predavanje IT predavanje IT predavanje
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 5564
Povezane teme

vtš

infostud

visoka tehnička škola strukovnih studija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.