Komentara: 2
Pregleda: 6018

IN MEMORIAM: Milenko Brustulov

20.11.2018. u 15:46h
Izvor: Subotica.com
Milenko Brustulov, poznati novinar iz Subotice, koji se najviše posvetio izveštavanju sa sportskih terena, preminuo je juče, posle duže i teške bolesti. Sahrana je u sredu u 12 časova, dok će dva časa ranije biti održana komemoracija.
IN MEMORIAM: Milenko Brustulov

Brustulov (1938-2018) je najveći deo svog radnog veka proveo u Subotičkim novinama, gde je uspešno radio do odlaska u penziju. I nakon odlaska u penziju ostao je aktivan, radeći kao saradnik u Subotičkim novinama, ali i na RTV Yu Eco, gde se posvetio najviše temama iz poljoprivrede.

Bio je izuzetno agilan u pokretanju brojnih sportskih akcija, kao što su "Sportista godine Subotice", "100 sportista veka Subotice", "Sportista meseca Subotice" i drugih. Takođe, bio je saradnik više listova, kao i autor i saradnik na više sportskih monografija.

Sahrana će biti održana u sredu, 21. novembra, u 12 časova na Bajskom groblju, a prethodiće joj komemoracija u Velikoj većnici, koja je zakazana za 10 časova.

Izvor: Subotica.com
Komemoracija povodom smrti Milenka Brustulova Komemoracija povodom smrti Milenka Brustulova Komemoracija povodom smrti Milenka Brustulova Komemoracija povodom smrti Milenka Brustulova Komemoracija povodom smrti Milenka Brustulova Komemoracija povodom smrti Milenka Brustulova Komemoracija povodom smrti Milenka Brustulova Komemoracija povodom smrti Milenka Brustulova
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 6018
Povezane teme

in memoriam

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.