• Pregleda: 5060

IN MEMORIAM: Milenko Brustulov

Milenko Brustulov, poznati novinar iz Subotice, koji se najviše posvetio izveštavanju sa sportskih terena, preminuo je juče, posle duže i teške bolesti. Sahrana je u sredu u 12 časova, dok će dva časa ranije biti održana komemoracija.
IN MEMORIAM: Milenko Brustulov

Brustulov (1938-2018) je najveći deo svog radnog veka proveo u Subotičkim novinama, gde je uspešno radio do odlaska u penziju. I nakon odlaska u penziju ostao je aktivan, radeći kao saradnik u Subotičkim novinama, ali i na RTV Yu Eco, gde se posvetio najviše temama iz poljoprivrede.

Bio je izuzetno agilan u pokretanju brojnih sportskih akcija, kao što su "Sportista godine Subotice", "100 sportista veka Subotice", "Sportista meseca Subotice" i drugih. Takođe, bio je saradnik više listova, kao i autor i saradnik na više sportskih monografija.

Sahrana će biti održana u sredu, 21. novembra, u 12 časova na Bajskom groblju, a prethodiće joj komemoracija u Velikoj većnici, koja je zakazana za 10 časova.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
voyager Odgovori
Trudio se da da sto vise Subotici i da izvestava i belezi vazne stvari, sto ostaje mladima.
Neka pociva u miru i slava mu.
Kolega Odgovori
Dragi Milenko, pocivaj u miru stari kolega! Mnogo mi je zao sto toliko godina nismo imali priliku da se vidimo i da sam ove ruzne vesti morao ovako saznati...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.