Komentara: 43
Pregleda: 14847

Igralište do igrališta u centru grada

11.06.2013. u 14:59h
Izvor: RTV Yueco
Počeli su radovi na izgradnji dečjeg igrališta kod Franjevačke crkve.
Igralište do igrališta u centru grada

U Direkciji za izgradnju grada objašnjavaju da su počeli pripremni radovi za postavljanje  igrališta za decu uzrasta od dve do šest godina, a moći će da ga koriste i deca sa invaliditetom.

Biće postavljen kompleks sprava, poput tobogana, vozića, kao i platforme. Investiciju finansira Pokrajinski sekreterijat za omladinu i sport sa 3,1 miliona dinara, a Direkcija sa 900.000 dinara.

Izvođač radova je beogradska firma Pejkom, a podizvođač je subotička firma “Javornik”. Ukoliko sve bude teklo po planovi radovi će biti završeni do kraja nedelje.

Igralište do igrališta u centru grada

foto: SuMedija

Izvor: RTV Yueco
Radovi na izgradnji dečjeg igrališta kod Franjevačke crkve Radovi na izgradnji dečjeg igrališta kod Franjevačke crkve Radovi na izgradnji dečjeg igrališta kod Franjevačke crkve Radovi na izgradnji dečjeg igrališta kod Franjevačke crkve Radovi na izgradnji dečjeg igrališta kod Franjevačke crkve Radovi na izgradnji dečjeg igrališta kod Franjevačke crkve Radovi na izgradnji dečjeg igrališta kod Franjevačke crkve
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 43
Pregleda: 14847

Povezana vest

Povezane teme

dečje igralište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.