Komentara: 2
Pregleda: 3451

Igrališta u "Našoj radosti"

23.04.2012. u 17:45h
Izvor: RTV Yueco
U 14 objekata predškolske ustanove „Naša radost“ će u narednoh 30 dana biti popravljeni postojeći rekviziti na igralištima, dok će se u 19 objekata nabaviti i postaviti nova oprema. Posao popravke, nabavke i postavljanja rekvizita je poveren kraljevačkoj firmi „Kalkom“, a vrednost radova je oko četiri i po miliona dinara.
Igrališta u "Našoj radosti"
Direktor Predškolske ustanove „Naša radost“, Jašo Šimić i direktor kraljevačke firme „Kalkom“ Dragoljub Kaličanin,  potpisali su ugovor kojim će igrališta ove ustanove biti obnovljena, a deo vrtića će dobiti nova igrališta. Potpisana su dva ugovora- jedan za nabavku i postavljanje nove opreme na igralištima u vrednosti od tri miliona osamstotina devedeset i devet i devetsto dinara, a drugi za popravku postojećih objekata u vrednosti od petstotina devedeset hiljada dinara. 
 
Iz gradskog budžeta je za izgradnju i popravku dečijih igrališta, izgradnju i popravke ograda, gasifikaciju i postavljanje zaštitnih gumenih podloga na igrališta, izdvojeno 19 miliona dinara. Direkcija za izgradnju grada je pomogla „Našoj radosti“ oko izrade tenderske dokumentacije i izrade potrebnih elaborata. Pored posla na obnavljanju i izgradnji novih igrališta, grad je pomogao i da se jedan deo grejanja sa nafte prebaci sa gas.
 
 
Ugovorom koji je danas potpisan će mališani u 19 objekata „Naše radosti“ za 30 dana dobiti nove ljuljaške sa dva sedišta, klackalice, tobogane, vrteške i peščanike, dok će za njihove drugare u 14 objekata ove ustanove već postojeći rekviziti biti očišćeni, ofarbani, a polomljeni delovi će biti zamenjeni.
Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 dana
Komentara: 2
Pregleda: 3451
Povezane teme

naša radost

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.