Komentara: 7
Pregleda: 30019

Igrajmo se za malu Ivu

07.06.2016. u 17:46h > 09.06.2016. u 15:02h
Izvor: Subotica.com
U igraonici „Fabrika zabave“ u hotelu „Galleria“ klovnovi će prirediti humanitarnu žurku za malu Ivu Zvekić, šestogodišnju devojčicu obolelu od leukemije. Zahvaljujući dobrim ljudima prikupljanje pomoći nastaviće se i narednih dana, na čemu je porodica Zvekić svima zahvalna.
Igrajmo se za malu Ivu

Zabavni program počinje u igraonici "Fabrika zabave" sutra (sreda), od 15 časova, a sat vremena kasnije na scenu stupaju klovnovi, koji će mališanima izvesti pregršt trikova i zanimljivih tački. Tokom sutrašnjeg dana, u periodu od 15 do 21 časova, svoju ulaznicu u igraonicu „Fabrika zabave“ poklonićete maloj Ivi.

- Pozivamo sve sugrađane da sa svojim mališanima dođu i dobro se zabave, a pritom pomognu u lečenju male Ive. Pomozimo svi da se Iva što pre igra sa nama - kažu u igraonici.

Podsetimo, strašna bolest Ivi je ustanovljena krajem aprila i od tada je na Odeljenju onkologije u Kliničkom centru Vojvodine, gde prima određene terapije. Još uvek se očekuju rezultati testa kompatibilnosti kako bi se znalo da li će donor biti obezbeđen iz kruga porodice ili će se tražiti neko drugi, a od toga i zavise troškovi lečenja koji ni u jednom slučaju neće biti mali.

- "Iva je dobro raspoložena, iznenađujuće dobro je reagovala na prve terapije i ovih dana očekujemo da nam stignu rezultati testa kompatibilnosti pa ćemo onda znati kako dalje da postupamo. Ovde u novosadskoj bolnici su dobri uslovi, Iva svaki dan ide na terapije i zasada sve ide dobrim putem. Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli i pomažu da prikupimo neophodan novac. Moja porodica i ja smo vam veoma zahvalni." - rekla je za naš sajt Ivina mama.

Humanitarni koncert i prikupljanje pomoći za Ivu će biti priređeni u četvrtak u igraonici "Veselo dvorištance" (17 časova), dok će u petak za Ivu svirati u klubu "Mladost" od 21,30 časova.

Izvor: Subotica.com
Humanitarna žurka za malu Ivu Humanitarna žurka za malu Ivu Humanitarna žurka za malu Ivu Humanitarna žurka za malu Ivu Humanitarna žurka za malu Ivu Humanitarna žurka za malu Ivu Humanitarna žurka za malu Ivu Humanitarna žurka za malu Ivu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 30019

Povezana vest

Povezana dešavanja

Povezane teme

Humanitarna akcija

humanitarna pomoć

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.