Komentara: 0
Pregleda: 4902

Igor Terzija peva za dame u Galeriji

07.03.2012. u 17:18h
Izvor: Subotica.com
Igor Terzija peva za dame u Galeriji

Dame biraju - 8. Marta, je povod za prvo zvanično gostovanje u Subotici finaliste Prvog glasa Srbije. Tom prilikom redakcija sajta subotica.com je razgovarala sa Igorom i prenosimo Vam deo razgovora.

Subotica.com: Igore ovo je prvi zvaničan nastup posle takmičenja u emisiji „Prvi glas Srbije“. Kakav je osećaj biti ponovo sa Subotičanima?

Napokon u Subotici...Prošlo je više od dva meseca kako se završio „Prvi glas Srbije“ i drago mi je da sam napokon dobio priliku da nastupam u svom rodnom gradu. Nastupaću 8. Marta na jednoj predivno organizovanoj proslavi povodom dana žena, koju organizuje hotel „Galleria“. Drago mi je što je moj prvi nastup u Subotici vezan baš za ovaj datum, jer ono što će publika imati priliku da čuje, jeste upravo ono što ja volim da radim. Nadam se dobrom provodu i da će ovakvih prilika biti još mnogo.

Subotica.com: Šta se dešava kod tebe inače? Kakvi su planovi dalje za karijeru?

Pa upravo ono što sam i očekivao. Radim punom parom jer ova godina mi je od velikog značaja za moju dalju karijeru. Uživam u novostečenoj popularnosti i moram da priznam da cela ova frka nakon takmičenja veoma prija. Ono što planiram u skorijoj budućnosti, jeste da izbacim svoj prvi singl koga publika verujem željno iščekuje. Moram da najavim da će na mom budućem albumu raditi dosta zanimljivih autora sa ovih prostora tako da publika može da očekuje zaista kvalitetan materijal.

Subotica.com: Šta gosti mogu da očekuju za 8. mart povodom tvog nastupa?

Pa ono što sigurno mogu da očekuju jeste dobar provod, i sigurno jedna perfektna organizacija od strane „Galleria“ hotela. Ceo program će se održati u prelepoj balskoj sali hotela i mislim da će ceo ambijent biti potpuno odgovarajući za ovu priliku. Ono što ću ja da pružim gostima jeste jedan raznovrsan repertoar u kome će se pronaći sve generacije, a koji će ipak biti naklonjen lepšem delu publike. Ipak je ovo njihov dan.

Subotica.com: Poruka za naše posetioce sajta?

Dragi moji Subotičani, budite vedri, nasmejani, istrajni u svojim ciljevima i verujte u sebe. Voli vas vaš Igor Terzija.

igor terzija

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 12 godina i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 4902
Povezane teme

hotel galleria

igor terzija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.