Komentara: 6
Pregleda: 3408

I URS protiv zatvaranja pošta

06.03.2012. u 13:43h
Izvor: RTV Yueco
I URS protiv zatvaranja pošta

Mesni odbor Ujedinjenih regiona Srbije Ker podržaće prikupljanjem potpisa peticiju građana MZ Ker, zbog najave zatvaranja Pošte broj 16.

Ujedinjeni regioni Srbije smatraju da ne postoji ni jedan opravdani razlog za zatvaranje pošte u ovoj mesnoj zajednici kao ni za zatvarenje pošte u MZ Bajnat odnosno "male pošte" na Prozivki, koje je takođe u najavi.

Ukoliko uprava pošte u Subotici smatra da su gore navedene pošte neekonomične, mesni odbor URS-a u Keru traži da gradjani budu obavešteni o tome, odnosno, da uprava Pošte obrazloži ovaj potez bez presedana u novijoj subotičkoj istoriji koji je doveo do zatvaranja tolikog broja pošta.

Obrazloženje osim ekonomske računice, mora da bude utemeljeno i na proceni koristi koju građani imaju od preseljenja na popularnu lokaciju na Prozivci, navodi se na kraju saopštenja.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 6
Pregleda: 3408
Povezane teme

Ujedinjeni regioni Srbije

URS Subotica

pošta

pošta na prozivci

pošta mz ker

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.