Komentara: 4
Pregleda: 4904

I školarci u Vojvodini na mini raspustu od srede

08.11.2020. u 10:07h
Izvor: Subotica.com
Učenici u Vojvodini će biti na kratkom raspustu od srede, baš kao i njihovi vršnjaci u ostatku Srbije. Predah za školarce će biti tri radna dana, a pošto se spaja sa vikendom, povratak u klupe zakazan je za ponedeljak 16. novembar.
I školarci u Vojvodini na mini raspustu od srede

Zbog trenutne nepovoljne epidemiološke situacije Krizni štab za borbu protiv korona virusa doneo je odluku da se i na teritoriji Vojvodine državni praznik Dan primirja u Prvom svetskom ratu (11. novembar) spoji sa vikendom i da prvi naredni radni dan bude ponedeljak, 16. novembar.

O načinu nadoknade propuštenog vaspitno-obrazovnog rada Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine - nacionalne zajednice obavestiće blagovremeno direktore obrazovnih ustanova i javnost.

Podsetimo, u petak je održana sednica Kriznog štaba na kojoj je odlučeno da se pored zabrane okupljanja više od pet ljudi u otvorenim i zatvorenim prostorima, od srede srednjoškolci i osnovci imaju tri dana raspusta.  S obzirom da jesenji raspust ranije nije važio za teritoriju AP Vojvodine, u prvoj odluci je to važilo samo za ostatak Srbije, međutim kasnije tokom dana oglasio se i nadležni sekretarijat koji je takođe obavestio direktore škola o kratkom raspustu koji će početi u sredu, kada i u ostatku Srbije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 4904

Povezana vest

Povezane teme

srednje škole

srednjoškolci

osnovna škola

raspust

osnovne škole subotica

srednja škola

osnovci

osnovno obrazovanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.