Komentara: 49
Pregleda: 17819

Huškač staforda ponovo iza rešetaka

30.01.2019. u 15:15h
Izvor: Subotica.com
Subotičanin D.L. (1999), koji je letos pretio sugrađanki jer je fotografisala događaj u centru grada kada je huškao svog staforda da napada i ujede psa lutalicu, ponovo je u pritvoru. Kako saznajemo, razlog nisu psi već tuča.
Huškač staforda ponovo iza rešetaka

Zbog incidenta koji se desio letos, mladić je osuđen nepravosnažno na uslovnu kaznu, osam meseci zatvora u koji neće ići ukoliko u roku od tri godine ne izvrši novo krivično delo.

- Donesena je presuda prvog stepena, koja nije pravosnažna, a na koju smo mi uložili žalbu. Za krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja i za krivično delo ugrožavanje sigurnosti dobio je uslovnu osudu, odnosno, osam meseci zatvora u koji neće ići ukoliko u roku od tri godine ne izvrši novo krivično delo. – objašnjavaju u Osnovnoj javnom tužilaštvu u Subotici. - Tada je pušten iz pritvora,  ali ubrzo potom je ponovo pritvoren zbog tuče. Naime, bio je događaj ispred "Saksa", gde je došlo do telesnog povređivanja jedne grupe mladića i on je uhapšen.

Predlog tužilaštva je da mu se produži pritvor, ali kako je glavni pretres u toku, još nije poznato do kada će biti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 49
Pregleda: 17819

Povezana vest

Povezane teme

hapšenje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.