Komentara: 0
Pregleda: 5255

Humanitarni turnir u malom fudbalu

15.05.2017. u 14:50h
Izvor: Subotica.com
ATB Sever organizuje humanitarni turnir u malom fudbalu radi prikupljanja novaca za sanaciju i popravku OISŠ „Žarko Zrenjanin“. Ekipe možete prijaviti do 26. maja.
Humanitarni turnir u malom fudbalu

ATB Sever poziva sve zainteresovane građane da se odazovu na ovu humanitarnu akciju i svoje ekipe prijave na vreme. Za učešće na turniru potrebno je uplatiti 5.000 dinara po ekipi, a novac se uplaćuje na račun škole „Žarko Zrenjanin“, uz potpisivanje ugovora o donaciji. Prikupljena sredstava namenjena su za sanaciju i popravku OISŠ „Žarko Zrenjanin“ u cilju unapređenja uslova rada i obrazovanja.

Turnir će se održati 3. juna, a o rasporedu utakmica prijavljeni učesnici će biti detaljno obavešteni nakon isteka roka za prijavu. Humanitarni turnir igraće se na fudbalskom stadionu koji se nalazi u kompleksu ATB Sever-a.

Humanitarni turnir u malom fudbalu

Kao organizator ovog turnira, ATB Sever će za sve učesnike obezbediti ručak. Učešće ekipa možete prijaviti do 26. maja na broj telefona 024/665-119 ili putem mejla hr@rs.atb-motors.com.

U nastavku možete pogledati fotografije sa prošlogodišnjeg humanitarnog turnira.

Izvor: Subotica.com
Humanitarni turnir u fudbalu Humanitarni turnir u fudbalu Humanitarni turnir u fudbalu Humanitarni turnir u fudbalu Humanitarni turnir u fudbalu Humanitarni turnir u fudbalu Humanitarni turnir u fudbalu Humanitarni turnir u fudbalu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5255
Povezane teme

atb sever

donacija školi Žarko Zrenjanin

mali fudbal

humanitarni turnir

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.