Komentara: 0
Pregleda: 2487

Humanitarni teniski turnir na terenima TK "Palić"

17.05.2013. u 16:11h
Humanitarni teniski turnir na terenima TK "Palić"

Goodwill Pharma organizuje treći po redu teniski turnir humanitarnog karaktera namenjen doktorima medicine, doktorima stomatologije i farmaceutima. III Goodwill teniski tumir biće održan 18. i 19. maja na terenima Tenis kluba „Palić 1878“.

Deo prikupljenih sredstava namenjen je u humanitarne svrhe, te će pod pokroviteljstvom Rotary Kluba Subotica, ova sredstva biti dodeljena lokalnoj zdravstvenoj ustanovi koja bude imala najviše potrebe za tim.

Značajnu podršku u organizaciji ove manifestacije, dobili smo od brojnih Prijatelja turnira, među kojima su svakako najznačajniji Tenis Klub „Palić 1878“, Protec Mega Print - kao generalni sponzor vizuelnog identiteta, Kuća Zdravlja i Centar za lasersku hirurgiju oka Perfect Vision, Vinarija Tonković - kao zvanično vino turnira, Zlatibor voda - kao zvanična voda tumira, Megavat, Promo Office Novi Sad, Wienner Staditsche i mnogi drugi.

Učešće na turniru je potvrdilo preko 100 lekara iz cele Srbije. Pored toga, u organizaciju je uključeno i oko 50 volontera, a očekuje se i veliki broj posetilaca.

Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2487
Povezane teme

tenis klub palić

teniski klub palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.