Komentara: 2
Pregleda: 8159

Humanitarni teniski turnir „Goodwill“ na Paliću

20.09.2014. u 19:45h
Izvor: Subotica.com
Na terenima TK „Palić“ na Paliću održava se 4. Goodwill teniski humanitarni turnir u okviru koga u takmičenju učestvuje više od 100 lekara i farmaceuta iz cele Srbije. Idejni tvorac sportskog susreta je Zoltan Tamaš, direktor „Goodwill“ apoteka.
Humanitarni teniski turnir „Goodwill“ na Paliću

- Ideja je da okupimo lekare i farmaceute sa kojima sarađujemo i da oni pokažu svoje umeće u tenisu. Važno je da imaju iskustvo u tom sportu. Počeo sam davno da igram tenis i puno puta mi je pomogao u životu zato želim da na ovaj način okupim ljude dobre volje, da se svi lepo družimo, da najbolji pobede, ali da svi sa osmehom odu kući – kaže Zoltan Tamaš u izjavi za Subotica.com.

Na prvim „Goodwill“ turnirima učestvovalo je i više od 200 ljudi, ali Tamaš kaže da su vremenom „profitrirali“ učesnike te sada tenis igraju samo pravi igrači. Turnir je počeo singlovima, nastavlja se dublovima u muškoj i ženskoj konkurenciji i dve kategorije, mlađi od 50 godina i do 100 godina kada se saberu godine po paru.

- U humanitarnom delu turnira svake godine smo od sredstva prikupljenih od kotizacije uplaćivali novac bolnici, „Kolevci“ ili smo kupovali sportske rekvizite. Ove godine smo se sa Rotari klubom „Subotica“ dogovorili da svi učesnici i organizatori „Goodwill“ turnira imaju obavezu da ručaju na obali Palićkog jezera gde oni imaju humanitarnu akciju u okviru „Berbanskih dana“. Na taj način, uplatom kotizacije za hranu i piće ćemo pomoći Rotari klub.

Humanitarni teniski turnir „Goodwill“ na Paliću

Kompanija je već uplatila određena sredstva i pomogla lekovima i robom poplavljena područja, nažalost, dok smo organizovali turnir desila se još jedna poplava na šta nismo računali, ali osim dogovora sa Rotarijancima pomažemo i ugrožene u poplavama. Verujem da ćemo i iduće godine organizovati teniski turnir i pomoći one kojima je pomoć najpotrebnija – zaključuje Zoltan Tamaš.

Izvor: Subotica.com
IV "Goodwill" teniski humanitarni turnir (prvi dan) IV "Goodwill" teniski humanitarni turnir (prvi dan) IV "Goodwill" teniski humanitarni turnir (prvi dan) IV "Goodwill" teniski humanitarni turnir (prvi dan) IV "Goodwill" teniski humanitarni turnir (prvi dan) IV "Goodwill" teniski humanitarni turnir (prvi dan) IV "Goodwill" teniski humanitarni turnir (prvi dan) IV "Goodwill" teniski humanitarni turnir (prvi dan)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 8159

Povezana vest

Povezane teme

apoteka goodwill

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.