Komentara: 3
Pregleda: 5420

Humanitarni koncert "Za Jovanin novi početak..."

27.03.2014. u 13:12h
Izvor: RTV City
U Sportskoj hali Bajmok u nedelju 6. aprila biće održan Humanitarni koncert „Za Jovanin novi početak...“ za dvadesetsedmogodišnju Bajmočanku Jovanu Nedi, a sav prihod sa koncerta biće namenjen kupovini elektromotornih invalidskih kolica. Ujedno, pozivaju se sva privredna društva, preduzeća i pojedinci da u skladu sa svojim mogućnostima doniraju sredstva, kako bi kupovinom ovih kolica Jovani olakšali svakodnevni život.
Humanitarni koncert "Za Jovanin novi početak..."

Jovana Nedić je invalid od rođenja. Uprkos svom hendikepu pronašla je srodnu dušu i nedavno postala majka preslatke devojčice Anđele. Jovana kaže da će joj nabavka elektromotornih kolica u velikoj meri olakšati svakodnevno kretanje i obavljanje kućnih poslova.

Ideja da organizuje Humanitarni koncert potekla je od Grozdane Vujasenović i njenog kolege Žarka Granulića, koji su odlučili da pomognu Jovani, Albertu i maloj Anđeli.

Humanitarni koncert biće održan u nedelju 6. aprila u Sportskoj hali u Bajmoku od 19 časova. Nastupiće subotičke Zvezde granda Bojana Šarović, Ivana Dulić, Peđa Bošnjak, Ramadan Ademov, Šefki Jahić, i gost iz Bačke Topole Žarko Pribaković. Na koncertu će nastupiti i Srpsko kulturno društvo „Sveti Georgije“, Kulturno-prosvetno društvo „Jedinstvo-Eđšeg“ iz Bajmoka, kao i plesna grupa „Magic“ i osnovna škola „Moše Pijade“ iz Pačira.

Humanitarni koncert "Za Jovanin novi početak..."

Pozivaju se sva privredna društva, preduzeća i pojedinci da u skladu sa svojim mogućnostima doniraju sredstva, i to uplatom na žiro račun: 355-000-3200-3271-2004.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 3 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 5420

Povezana vest

Povezane teme

humanitarni koncert

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.