Komentara: 8
Pregleda: 4936

Bajmočanka Jovana Nedić zahvaljujući donacijama dobija nova invalidska kolica

07.04.2014. u 15:02h
Izvor: RTV City
U Sportskoj hali u Bajmoku juče je održan Humanitarni koncert „Za Jovanin novi početak...“, a sav prihod sa istog namenjen je za kupovinu elektromotornih kolica dvadesetsedmogodišnjoj Bajmočanki Jovani Nedić koja je invalid od rođenja. Na koncertu je prikupljeno oko 150 hiljada dinara, što će prema rečima organizatora biti dovoljno da se Jovani kupe invalidska kolica.
Bajmočanka Jovana Nedić zahvaljujući donacijama dobija nova invalidska kolica

Da humanosti i u ovim teškim vremenima ne manjka, dokazali su naši sugrađani koji su u velikom broju došli da podrže koncert, i uživaju u nastupu i dobroj muzici za koje su bile zadužene subotičke muzičke zvezde, kao i gosti koji su sa njima nastupali.

Veliki broj posetilaca, a procene su da ih je bilo preko 500, okupilo se juče u bajmočkoj Sportskoj hali kako bi skromnim finansijskim doprinosom pomogli da se Jovani Nedić obezbede elektromotorna invalidska kolica, koja su joj neophodna i koje bi olakšale njene svakodnevne aktivnosti. Jovana je nedavno postala i majka, te će joj kolica biti od velike koristi. Nakon koncerta pitali smo je za utiske, a ona nije krila oduševljenje.

Jedna od popularnih subotičkih pevačica koja je nastupila je i Bojana Šarović. Veoma je zadovoljna koncertom i ističe da se oduvek rado odaziva na koncerte humanitarnog karaktera.

Na koncertu je prikupljeno oko 150 hiljada dinara, što će prema rečima organizatora, Grozdane Vujasenović i Žarka Granulića biti dovoljno da se Jovani kupe invalidska kolica. Ukoliko se prikupljena sredstva ne utroše u potpunosti, deo koji preostane biće upućen subotičanki Sandri Svorcan za njeno dalje lečenje.

Organizatori su se još jednom zahvalili svima koji su u skladu sa svojim mogućnostima učestvovali u ovoj humanitarnoj akciji, i obaveštavaju da će, s obzirom na uspešnost akcije, žiro račun koji je bio namenjen za prikupljanje novca od sutra biti zatvoren.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 2 nedelje
Komentara: 8
Pregleda: 4936

Povezana vest

Povezane teme

Humanitarna akcija

humanitarni koncert

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.