Komentara: 13
Pregleda: 3432

Humanitarni koncert za "Animu"

29.01.2018. u 12:29h
Izvor: Subotica.com
Kako bi pomogli udruženju „Anima“ da sa ulice skloni što veći broj napuštenih životinja, subotički umetnici održaće humanitarni koncert u sredu, 31. januara, u 19.30 časova, u Velikoj većnici Gradske kuće.
Humanitarni koncert za "Animu"

Koncert se organizuje u cilju sakupljanja sredstava za pomoć rada društva za zaštitu životinja „Anima“, koje brine o napuštenim i bolesnim njuškicama u našem gradu. Od kako je osnovana „Anima“ je sklonila sa ulice, sterilisala, izlecila i udomila više od hiljadu pasa i maca.

Pred subotičkom publikom nastupiće muzički umetnici Gabor Bunford, Goran Evetović, Miroslav Jovančić, dr. Zoran Dukić, David Sič, Mirna Mirkov Stes, Pavle Zvekić, Ženski omladinski hor i Maćaš Murenji, Tara Stes, Ana Krleta, Aleksandra Vinčić, Iva Ponjavić, Alenka Ponjavić... Specijalna gošća koncerta biće glumica Kristina Jakovljević, koja će izvesti poeziju Jesenjina i drugih pesnika.

Karte za koncert, uz donaciju od 250 dinara, mogu se preuzeti u palačinkarnici „Harmonija“ u Štrosmajerovoj ulici, u Pet salonu „Tiffany“ u Antona Aškerca 42, ili pred sam početak koncerta. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 13
Pregleda: 3432

Povezana vest

Povezane teme

humanitarni koncert

zaštita životinja

udruženje anima

spasavanje životinja

briga o životinjama

udomljavanje životinja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.