Komentara: 2
Pregleda: 3867

Humanitarni koncert "Muzikom protiv bolesti" u utorak u Velikoj većnici

09.12.2019. u 11:14h
Izvor: RTV Yueco
Humanitarni koncert "Muzikom protiv bolesti" održaće se u utorak, 10. decembra, u Velikoj većnici Gradske kuće, s početkom u 19:30 časova. Cilj koncerta je prikupljanje novčane pomoći za lečenje četvorogodišnjeg Matije Jovovića i jedanaestogodišnje Darije Antović.
Humanitarni koncert "Muzikom protiv bolesti" u utorak u Velikoj većnici

Na ulazu u Veliku većnicu biće postavljena kutija, u koju će svi koji to mogu i žele ostaviti novčani prilog koji će organizatori predati roditeljima obolele dece.

Na koncertu će nastupiti četiri tamburaška ansambla, "Amajlije", "Ruže", "Naša tajna" i "Uspomena", kojima ovo nije prvi put da sviraju u humanitarne svrhe. Neki od ovih ansambala su već nastupali u centru Subotice i Novog Sada, sakupljajući na taj način novac za pomoć teško oboleloj deci.

Sav prihod sa koncerta biće uplaćen roditeljima bolesne dece, u ovoj prilici Matiji Jovoviću (4) kojem je sa osam meseci dijagnostikovana retka i progresivna neuromišićna bolest, spinalna mišićna atrofija i Dariji Antović (11) koja boluje od epilepsije i ima cerebralnu paralizu.

- Čuo sam se sa ocem Darije Antović prošle nedelje, kako bih ga uputio u ovu našu humanitarnu priču. Srešćemo se 11. decembra u Novom Sadu, kada dolazi sa ćerkom na rehabilitaciju, tako da ću moći da razmenim nekoliko reči sa njim i da mu uručim novac - kazao je Bojan Temunović iz ansambla "Uspomena".

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 3867

Povezana vest

Povezane teme

humanitarni koncert

velika većnica

humanitarno veče

koncert tamburaške muzike

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.