Komentara: 0
Pregleda: 3090
Foto

Humanitarni bal za mališane u dnevnom boravku "Lurko kuće"

01.12.2017. u 13:42h
Izvor: Subotica.com
Peti humanitarni bal, u organizaciji Udruženja „Kraljevina Srbija“ biće održan u nedelju, 3. decembra od 11 časova u Dečjem pozorištu. Prihod od prodatih ulaznica namenjen je mališanima u dnevnom boravku „Lurko kuće“ na Hajdukovu.
Humanitarni bal za mališane u dnevnom boravku "Lurko kuće"

U okviru programa  biće izvedena i predstava za decu, a organizatori najavljuju da učesnike očekuju brojna iznenađenja.

- Naši mali sugrađani će moći da izvedu neki ples u holu Dečejg pozorišta, pripremili smo im posluženja, kao i kraljevsku tortu. Ulaznice za bal se mogu kupiti  na blagajni Dečjeg pozorišta po ceni od 200 dinara, a tu će biti postavljena i kutija za dobrovoljne priloge. Pozivamo sve sugrađane da dođu i podrže našu humanitarnu akciju i da na taj način pomognemo našim malim sugrađanima sa Hajdukova – poručio je Dragan Matović, predsednik  Udruženja Kraljevina Srbija iz Subotice.

U Lurko kući na Hajdukovu o deci iz socijalno ugroženih porodica brinu volonteri, sa idejom da im ulepšaju detinjstvo. Dnevni boravak za decu, uzrasta od 4 do 14 godina, od 2008. godine funkcioniše zahvaljujući donacijama, te je prema rečima Đenđike Kovač Šebešćen svaka pomoć dobrodošla.

- Imamo 22 dece trenutno u kući. Pomažemo im u učenju, ishrani, a vodimo ih i na ekskurzije. Svaka pomoć nam mnogo znači. Najpotrebnija nam je hrana, ali i garderoba, obuća, ćebad,  školski pribor, igračke, kao i sredstva za higijenu – objasnila je Kovač Šebešćen.

Izvor: Subotica.com
Najava humanitarne akcije Udruženja "Kraljevina Srbija" Najava humanitarne akcije Udruženja "Kraljevina Srbija" Najava humanitarne akcije Udruženja "Kraljevina Srbija" Najava humanitarne akcije Udruženja "Kraljevina Srbija" Najava humanitarne akcije Udruženja "Kraljevina Srbija" Najava humanitarne akcije Udruženja "Kraljevina Srbija" Najava humanitarne akcije Udruženja "Kraljevina Srbija" Najava humanitarne akcije Udruženja "Kraljevina Srbija"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3090

Povezana vest

Povezane teme

Humanitarna akcija

Marta Aroksalaši Stamenković

udruženje kraljevina srbija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.