Komentara: 5
Pregleda: 2954

Humanitarna akcija "Donesi - odnećemo" sutra na Trgu slobode

15.12.2017. u 11:12h
Izvor: Subotica.com
Rotari klubovi Palić i Subotica organizovaće sutra, 16. decembra, humanitarnu akciju pod nazivom "Donesi - odnećemo", u periodu od 10 do 13 časova, na Trgu slobode. Iz Rotari klubova pozivaju sugrađane da donesu zimske jakne, kapute, odeću i ćebad koji im nisu potrebni, nakon čega će paketi biti uručeni onima kojima je zimska garderoba najpotrebnija.
Humanitarna akcija "Donesi - odnećemo" sutra na Trgu slobode

Ovo je druga ovakva akcija Rotari klubova Palić i Subotica, da pred božićne i novogodišnje praznike organizuju prikupljanje zimske garderobe za socijalno ugrožene sugrađane. Na Rotari punktu na Gradskom trgu, oni će u subotu sakupljati odeću i organizovati pakete, nakon čega će ih Crveni krst Subotica preuzeti.

Osim ćebadi i zimskih jakni, ove godine skupljamo i topliju zimsku garderobu, koja nije ni malo jeftina. Očekujemo od sugrađana da sve ono što im nije potrebno, što je staro i ne nose više, donesu, a potom će u 13 časova doći kombi Crvenog krsta, koji će preuzeti garderobu i uručiti je onima kojima je najpotrebnija. Do sada nam je najavljeno oko 30 paketa od naših prijatelja i poznanika, ali je uvek dobro da se priključe i sugrađani - pozvao je sugrađane Toni Bedalov, predsednik Rotari kluba Palić, da se u što većem broju priključe akciji, te na taj način pomognu i obraduje one kojima je pomoć neophodna. 

Humanitarna akcija "Donesi - odnećemo" sutra na Trgu slobode

Po preuzimanju paketa, Crveni krst Subotica će, na osnovu spiskova po mesnim zajednicama, uručiti pakete sa zimskom garderobom sugrađanima koji su slabijeg materijalnog stanja i kojima je garderoba najpotrebnija.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 2954
Povezane teme

rotary klub palić

Humanitarna akcija

humanitarna akcija rotari kluba

rotari klub subotica

socijalno ugroženi građani

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.