Komentara: 19
Pregleda: 5803

Hrvatski demokratski forum prikuplja potpise za lokalnu izbornu listu

13.03.2020. u 13:36h
Izvor: PR tekst
Hrvatski demokratski forum prikuplja potpise za lokalnu izbornu listu

Grupa građana "Hrvatski demokratski forum" (HDF) izlazi sa svojom listom na lokalne izbore u Subotici, zakazane za 26. april, te je pozvala zainteresovane sugrađane da svojim potpisima podrže listu.

- Hrvatski demokratski forum se, između ostalog, zalaže za učestvovanje u donošenju odluka koje će zaustaviti iseljavanje pre svega mladih, izradu prekograničnih projekata koji će privući strana ulaganja, prvenstveno iz Republike Hrvatske - objašnjava Zvonimir Perušić, nosilac liste HDF-a - Zalažemo se za uspostavljanje pravedne raspodele resursa, ukidanje manjinskih etnobiznisa pojedinaca i preusmeravanje državne pomoći na sve socijalne kategorije stanovništva (učenike, studente, preduzetnike, penzionere, socijalno ugrožene), kao i pokretanje dijaloga i demokratizaciju odnosa unutar hrvatske nacionalne zajednice u Republici Srbiji.

Zainteresovani građani svoj potpis podrške listi HDF-a mogu dati na adresi Vase Stajića 6 (preko puta hotela "Galleria"), i to danas (petak) do 17 časova, odnosno sutra od 9 do 14 časova.

- Mi smo jedina organizacija u Republici Srbiji koja kandiduje listu za izbore pod hrvatskim imenom - dodaje Perušić.

Izvor: PR tekst
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 19
Pregleda: 5803
Povezane teme

hrvatski demokratski forum

izbori2020

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.