• Pregleda: 3764

Hrvatski demokratski forum prikuplja potpise za lokalnu izbornu listu

Hrvatski demokratski forum prikuplja potpise za lokalnu izbornu listu

Grupa građana "Hrvatski demokratski forum" (HDF) izlazi sa svojom listom na lokalne izbore u Subotici, zakazane za 26. april, te je pozvala zainteresovane sugrađane da svojim potpisima podrže listu.

- Hrvatski demokratski forum se, između ostalog, zalaže za učestvovanje u donošenju odluka koje će zaustaviti iseljavanje pre svega mladih, izradu prekograničnih projekata koji će privući strana ulaganja, prvenstveno iz Republike Hrvatske - objašnjava Zvonimir Perušić, nosilac liste HDF-a - Zalažemo se za uspostavljanje pravedne raspodele resursa, ukidanje manjinskih etnobiznisa pojedinaca i preusmeravanje državne pomoći na sve socijalne kategorije stanovništva (učenike, studente, preduzetnike, penzionere, socijalno ugrožene), kao i pokretanje dijaloga i demokratizaciju odnosa unutar hrvatske nacionalne zajednice u Republici Srbiji.

Zainteresovani građani svoj potpis podrške listi HDF-a mogu dati na adresi Vase Stajića 6 (preko puta hotela "Galleria"), i to danas (petak) do 17 časova, odnosno sutra od 9 do 14 časova.

- Mi smo jedina organizacija u Republici Srbiji koja kandiduje listu za izbore pod hrvatskim imenom - dodaje Perušić.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

19
Шишач снс-ОВАЦА Odgovori
Много је прирепака, улизица, увлакача, шићарџија... Не пише нам се добро.
Jos malo
I kameleonskih mutivoda. Evo jednog novog. Baš mutivoda.
Joso
[*...*]
Inače zbog tvojih naručenih komentara da te informišem da je stanje u DSHV-u nikada zdravija klima, nikada više mladih školovanih ljudi.
Dođi u DSHV- kandiduj se za predsednika, pobedi i ja ću ti čestitati i podržavati tebe.
Ovako, od tebe očekujem samo još malo uoči izbora da ,,pljuješ" po DSHV-u.
Stipe
U DSHV-u "nikada zdravija klima, nikada više mladih školovanih ljudi" ahahhahah :)) Žigmanov i zdrava klima, nespojivo :) A školovanih oko njega naravno ima, sve sa Megatrenda i Sava centra, kao i ti što si :)))))
Bojan Odgovori
Konačno neka alternativa Žigmanovu koji sistematski kroz DSHV radi na održavanju tenzija domicilnog stanovništva, odnosno da non stop podgrejava lošu atmosferu između Srba i Hrvata, tobože pod borbom za veća prava Hrvata. Moja žena je Hrvatica, došla je iz Vinkovaca, živi ovde skoro 20 godina, nikada nikakvih problema nije imala, naprotiv najlošije se oseća kada Žigmanov krene da se brine za nju i njena prava u Srbiji. Drago mi je da postoji opcija i verujem da će, sudeći po programu, dosta Hrvata imati opciju iza koje će stati i u koju će verovati da radi u interesu Hrvata.
Šime Odgovori
Čija si ti ulizica, a još i lažeš da si jedina organizacija sa hrvatskim predznakom.
Nigde te nema, jedino se pojaviš pred izbore da mutiš.
Obrati se Mirku Bajiću za potpis.
Obavešyen
Mirko Bajic je 31. Na listi koalicije za kraljevinu. Toliko o Mirku.
qqq
Mirko Bajic je ko top....
kojot Odgovori
Za vas pasos donecu vam 200-300glasova,sto bi vama bilo extra. A vama da mi obezbedite putovnicu ne bi nista znacilo.
Hrvat
Mislim da to ne bi bilo problem, s obzirom da i Zigmanov ima putovnicu a nikad se nije izkasnjavao kao Hrvat sve dok nije postao profesionalni Hrvat.
Daj sto das Odgovori
Ovaj deran oce kruva bez motike nece ici B O J K OT moji Hrvati. Prvo da se izborimo za ljudska prava svi zajedno bez razlike na nacionalnost a kasnije ce lako sve da ide u uredjenoj drzavi sto se tice manjinki prava.
Radijalac
Tako je!!!! treba Hrvati u Srbiji da imaju ista prava kao Srbi u Hrvatskoj!!!! Subotica=Vukovar
Viktor Odgovori
Da budem potpuno iskren, voleo bih da ova lista bude na izborima. Ja bih dosao sa porodicom da pruzim podrsku i dam potpis ali ne mogu. Diktatura gospodina koji predvodi hrvate u Vojvodini je toliko velika da bih istog momenta ostao bez posla.
Zelim vam svu srecu, imate glasove na izborima od cele moje porodice. Ziveli
sekvestor
Hvala Vama na iskrenosti - sve nam je jasno!
rt
Ne plašite se Viktore , slobodno prošetajte do izborne komisije . Komisija će verovatno biti ispod 100 članova ( na svakom biračkom mestu ponaosob ) , tako da je moguće da javno okupljanje neće preći kvotu koju je vlast propisala . Znaju oni to , pa će može biti da ih potpuno ukinu .
Luka Odgovori
U svakom slucaju pre nego za parazita Zigmanova....
Hrvat Odgovori
Član sam DSHV-a 20 godina ali ovako lose kao sto je sad nikad nije bilo zigmanov ima 2 poltrona i sve grabe samo sebi sad izlaze na izbore kao gradjanska opcija clanovi stranke su nezadovoljni i svi ce iz inata glasati za HDF
Hrvat Odgovori
Clan sam dshva 20 godina i nikad nije bilo ovako lose kao sto je sad stranka se svela na zigmanova i 2 poltrona sve grabe samo sebi, sad izlaze na izbore kao gradjanska opcija sa ligom, clanovi stranke ce iz inata glasati za hdf
Duduk duduka Odgovori
Ta manite ih.....
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.