Komentara: 7
Pregleda: 1668

Hrvatska čitaonica organizuje etno-kamp za osnovce

09.08.2021. u 11:29h
Izvor: Subotica.com
Etno-kamp na hrvatskom jeziku, koji po 14. put organizuje Hrvatska čitaonica u saradnji sa Gradskom bibliotekom Subotica, održaće se od 9. do 13. avgusta u dvorištu DSHV-a. Tema ovog petodnevnog druženja biće igra u svim svojim oblicima.
Hrvatska čitaonica organizuje etno-kamp za osnovce

U okviru kreativno-manuelnih radionica, deca osnovnoškolskog uzrasta će izrađivati različite društvene igre, koje će na kraju poneti kući da se tokom godine mogu igrati sa ukućanima i prijateljima, a upoznaće se i sa igrama starijih generacija.

Takođe, imaće priliku da učestvuju i u drugim aktivnostima i radionicama, poput dramske, kuvarske, recitatorske, tradicionalnog pevanja, plesne, duhovne, a jedan dan će provesti i na izletu.

Kao i prethodnih godina, posebna pažnja biće posvećena očuvanju životne sredine, pa će deca raditi sa recikliranim materijalima. Poslednjeg, petog dana, održaće se završna priredba i prodajna izložba radova nastalih tokom kampa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 1668
Povezane teme

gradska biblioteka subotica

hrvatska čitaonica

kamp za decu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.