Komentara: 0
Pregleda: 2408

Hronika

27.01.2009. u 21:20h
<p>U proteklih nedelju dana na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se 26 saobraćajnih nezgoda u kojima su 3 lica zadobila te&scaron;ke telesne povrede, 6 lica je lak&scaron;e povređeno, dok je 18 saobraćajnih nezgoda za posledicu imalo samo materijalnu &scaron;tetu.</p>
Hronika

U toku navedenog perioda, sprovedena je sveobuhvatna pojačana kontrola učesnika u saobraćaju. Tom prilikom je podneto 16 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, naplaćeno je 73 mandatne kazne i izdato je 15 obaveštenja. Sankcionisano je 6 prekršaja tehničke neispravnosti, 11 prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine kretanja i 41 prekršaj nekorišćenja sigurnosnog pojasa. Kontrolisano je ukupno 271 vozilo različitih kategorija. U navedenom periodu vatrogasna jedinica je intervenisala u 11 navrata.

U Dudovoj šumi sinoć oko 20,00 časova nepoznatog lice napalo je dvadesetsedmogodišnjeg Nebojšu V. iz Subotice. Oštećenom je u trenutku dok se šetao kroz park, prišla nepoznata osoba i nanela mu teške telesne povrede vatrenim oružjem i oduzela novac udaljivši se sa lica mesta. Uviđaj je izvršen od strane istražnog sudije Okružnog suda u Subotici. U toku je intenzivan rad na otkrivanju počinioca ovog krivičnog dela.

Postavljeno pre 15 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2408
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.