Komentara: 1
Pregleda: 5122

Hotelski kapaciteti za doček NG u Subotici skoro popunjeni

28.12.2016. u 03:39h
Izvor: RTV Yueco
Većina smeštajnih kapaciteta, za doček Nove Godine, je popunjena, a kako saznajemo gosti su počeli da se najavljuju još početkom jeseni. Ovi pokazatelji ukazuju na to da je Subotica veoma popularna destinacija za doček Nove Godine.
Hotelski kapaciteti za doček NG u Subotici skoro popunjeni

Subotica je bogata ponudama i sadržajima za doček. Restorani, hoteli, klubovi, kafane, kao i doček na centralnom gradskom trgu samo su neke od mogućnost za provod u „najluđoj“ noći. Iako mlađi sugrađani smatraju da Subotica nije preterano interesantna destinacija za doček, iz popunjenosti hotelskih kapaciteta može se zaključiti da ljudi iz drugih gradova i zemalja staru godinu vrlo rado ispraćaju u našem gradu.

Hotel „Galerija“ raspolaže sa 90 smeštajnih jedinica, i sve su već uveliko popunjene. Sa zakazivanjem i interesovanjem za doček gosti su počeli već u oktobru. Najviše gostiju stiže iz Srbije, ali nije zanemarljiv ni broj gostiju iz zemalja u okruženju. Interesovanje za doček NG iz godine u godinu raste, a iz hotela se trude da svake godine privuku goste uvodeći novine.

Gastronomski specijaliteti, tamburaši i gostoprimstvo samo su neki od razloga zbog kojih se gosti iz Srbije odlučuju za doček u Subotici, a strancima su najprimamljiviji salaši i Palić. Kako bi upotpunili priču o ponudama za doček Nove godine u Subotici pokušali smo da stupimo u kontakt sa direktorkom turističke organizacije grada Subotice, međutim i posle dvonedeljnih pokušaja nismo uspeli da dobijemo izjavu. 

Pogledajte ponude za doček Nove godine na našem specijalnom odeljku.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 5122
Povezane teme

doček nove godine

doček nove 2017. godine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.