Komentara: 10
Pregleda: 6681

Hotel Galleria najbolji hotel sa četiri zvezdice u Srbiji

15.10.2014. u 18:12h
Izvor: RTV Yueco
Najbolji hotel u Srbiji, u kategoriji hotela sa 4 zvezdice, po mišljenju hotelskih gostiju, jeste hotel Galleria iz Subotice. Galerija se našla na prvom mestu liste koju je objavio hotelski pretraživač trivago.rs, a koja je sastavljena na osnovu ocena kojima korisnicu opisuju hotele u kojima su boravili na različitim sajtovima posvećenim rezervacijama hotelskog smeštaja. Zanimljivo je da Galerija, osim što je prva u svojoj kategoriji, ima i najvišu ocenu od svih rangiranih hotela sa tri, četiri i pet zvezdica u Srbiji.
Hotel Galleria najbolji hotel sa četiri zvezdice u Srbiji

Hotelski pretraživač trivago.rs pripremio je listu najbolje ocenjenih hotela u Srbiji, po mišljenju hotelskih gostiju. Na trivago stranici, gde je moguće pronaći preko 140 miliona hotelskih ocena sa različitih buking sajtova (Expedia, Booking.com, TripAdvisor) oblikuje se konačna ocena. Ocene gostiju su prikazane na lestvici od 1 do 100.

Najbolji hotel u kategoriji hotela sa 4 zvezdice, po mišljenju hotelskih gostiju, je hotel Galleria iz Subotice. Prosečna ocena korisnika za ovaj hotel iznosi 89,30.

Ovo je drugo veliko priznanje za Hotel Galeriju, nakon što je početkom godine našla svoje mesto na listi preporuka Njujork Tajmsa za 2014. godinu. U samom hotelu ovo priznanje vide kao veliku satisfakciju i dodatni podstrek.

Hotel Galleria najbolji hotel sa četiri zvezdice u Srbiji

U svojoj kategoriji, prema mišljenju gostiju, Galerija je iza sebe ostavila Hotel Ziru u Beogradu i Hotel Centar u Novom Sadu. Što se ostalih kategorija tiče, najbolje ocenjeni hotel sa 3 zvezdice jeste Booking Rooms iz Beograda, sa prosečnom ocenom 88,98. U kategoriji, nešto prestižnijih, odnosno hotela, koji poseduju 5 zvezdica, titulu najbolje ocenjenog, zauzeo je hotel Hyatt Regency iz Beograda, sa ocenom 88,40.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 6681

Povezana vest

Povezane teme

hotel galleria

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.