Komentara: 1
Pregleda: 7639

Horgoš pod velikim opterećenjem, koristite alternativne prelaze

14.07.2012. u 11:10h
Horgoš pod velikim opterećenjem, koristite alternativne prelaze

Ukoliko planirate putovanje trebalo bi da znate da za predstojeći vikend iz uprave Carinarnice Subotica predviđaju najveći talas gužvi na graničnim prelazima ka Evropskoj uniji.

Ovaj vikend samo na graničnom prelazu Horgoš očekuje se 250.000 putnika odnosno 50.000 vozila. Mnogi inostrani građani, ponajviše građani republike Turske koriste prednost autoputa i time pri izlazu iz Mađarske dolaze na granični prelaz Horgoš na kojem se usled velikog naleta i aktuelne sezone odmora dešavaju veće gužve koje znaju da potraju i do nekoliko sati.

Uprava Carina sa svim svojim zaposlenima turističku sezonu dočekuje spremna, angažovaće ljudstvo po potrebi i isto tako otvaraće se dodatni prolazi. Važno je i napomenuti da će se  sprovoditi selektivna kontrola po definisanom profilu koji je usvojen u standardnim procedurama ove službe.

Preporuka je da se koriste alternativni prelazi Bajmok i Đala ukoliko želite da izbegnete višečasovno čekanje na granici. 

Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 7639
Povezane teme

granični prelaz horgoš

gužva na graničnim prelazima

carina Subotica

granična policija

granični prelaz Bački Vinogradi

granični prelaz kelebija

pogranična policija

granična kontrola

pogranična kontrola

granični prelaz bajmok

granični prelaz đala

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.