Komentara: 0
Pregleda: 1698

Hokejaši Spartaka uspešni na Prvenstvu Srbije

23.09.2015. u 09:54h
Izvor: Subotica.com
Protekle subote u Beogradu su odigrane su utakmice od 9. do 12. kola Prvenstva Srbije u InLine hokeju (hokej na rolerima), na kojem je svoje aktivno učešće uzeo i subotički HK "Spartak".
Hokejaši Spartaka uspešni na Prvenstvu Srbije

Spartak je odlično otvorio turnir, samouverenom i lepom igrom došao do sigurnih 5:1 protiv ekipe HK Gentlmens iz Novog Sada, potom je usledio duel sa liderom Prvenstva, ekipom Partizana , koja je verovatno najkvalitetnija utakmica ove sezone subotičkih plavo-belih, a koja je posle velike borbe završena malim iznenađenjem i pobedom 4:2.

Poslednji meč dana je bio zakazan sa ekipom HK "Vitez", koja je sastvaljena od nekoliko vrlo kvalitetnih pojedinaca, koji u poslednjih nekoliko meseci veoma puno treniraju na podlozi za inline u Beogradu i koji su značajno podigli svoju takmičarsku formu. Na žalost, usled nedostatka snage i malo sreće, ova utakmica je bila "neizvesna" do početka poslednje četvrtine, kada su se hokejaši iz Beograda odlepili na nedostižnih 4:1, a konačan ishod je bio 6:1.

Ekipa Crvene zvezde se nije pojavila na turniru te su svi mečevi sa ovim protivnikom registrovani službenim rezultatom (5:0).

  • HK "Spartak" - HK "GentlmeNS" Novi Sad 5:1 (1:0 2:0 1:1 1:0)
  • HK "Spartak"- IHK "Partizan" 4:2 (2:0 0:0 1:1 1:1)
  • HK "Spartak" - HK "Vitez" Beograd 1:6 (0:1 1:1 0:1 0:3)
  • HK "Spartak" - KHK "Crvena zvezda" 5:0 (službeni rezultat)

Za HK "Spartak" su nastupili: Vidaković Igor, Fazekaš Đorđe, Fazekaš Tibor, Večić Vladimir, Brestovac Uroš, Popović Darko, Šandor Žolt, Dakić Srđan i Plavšić Dominik.

Sledeći, poslednji turnir u sezoni, sa utakmicama od 13. do 16. kola, je zakazan za mesec dana u Beogradu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1698
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na rolerima

inline hokej

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.