Komentara: 0
Pregleda: 1395

Hokejaši Spartaka učestvovali na Tapir Kupu u Zagrebu

21.09.2015. u 10:20h
Izvor: Subotica.com
Hokejaši Spartaka učestvovali na Tapir Kupu u Zagrebu

Pre nešto manje od deset dana u Zagrebu (Hrvatska) održan je 4. međunarodni turnir u InLine hokeju (hokej na rolerima) - "TAPIR KUP 2015" , koji spada među najveće turnire ovog sporta u regionu, sa definitivno najboljom organizacionom strukturom.

Hokej klub "Spartak je i ove godine, kao i svake prethodne, bio učesnik na ovom prestižnom turniru, kao jedini predstavnik klubova iz Srbije, a zajedno sa još 14 klubova iz Češke, Slovenije i Hrvatske.

Po žrebu HK "Spartak" je u kvalifikacionoj fazi upao u veoma jaku grupu sa ekipama IHK "Munje" Zagreb (3:7) i IHK "Dinamo" Zagreb (0:6) i više od dva časna poraza od realno kvalitetnijih protivnika se nije moglo ni očekivati. O kvalitetu grupe dovoljno govori i podatak da su te dve ekipe u konačnom plasmanu zauzele 2. mesto (IHK "Munje") i 6.mesto (IHK "Dinamo"), najbolja moguća po daljim razigravanjima za plasman.

HK "Spartak" je u razigravanju za plasman odigrao utakmicu protiv još jedne ekipe iz Zagreba - IHK "Kune 2" protiv kojih je zabeležena i jedina pobeda na turniru rezultatom 4:2!

Tokom proteklog vikenda u Beogradu je održan poslednji turnir regularnog dela Prvenstva Srbije u InLine hokeju gde je kroz utakmicama od 9. do 12. kola formiran konačan plasman ekipa. Subotički tim se do ovog turnira nalazion na trećoj poziciji, sa istim brojem bodova kao i drugoplasirani HK Vitez, ali uz lošiju gol razliku, a na na ovom turniru je igrao mečeve protiv protiv IHK "Partizan", KHK "Crvena zvezda", HK "Vitez" i HK "GentlmeNS". Rezultate ćemo objaviti naknadno.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1395
Povezane teme

hokej klub spartak

hokejaši spartaka

hokej na rolerima

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.