Komentara: 1
Pregleda: 5810

Hokejaši Spartaka (U8) osvojili turnir u Budimpešti

11.04.2017. u 11:49h
Izvor: Subotica.com
Prethodnog vikenda, takmičarske selekcije Hokej kluba "Spartak" U8 i U10 su nastupile na turniru u Budimpesti i zabeležili su lepe sportske rezultate.
Hokejaši Spartaka (U8) osvojili turnir u Budimpešti

Selekcija U10 je nastupala u subotu i zabeležila je polovičan uspeh, sa 2 pobede i sa 2 poraza, zauzela je 3. mesto u ukupnom plasmanu. Po rečima trenera ekipe, Urođa Brestovca, zbog prevelike gužve u saobraćaju i nesreće na autoputu u odlasku za Budimpeštu, ekipa je bukvalno iz automobila izašla na led i to je dodatno uticalo na malo slabije izdanje ove talentovane generacije.

Sastav U10 selekcije: Konakov Novak, Janković Ognjen, Pećerić Slaven, Nimčević Nemanja, Kuntić David, Nađ Mateja, Temunović Vanja, Bem Karlo, Gladić Petra, Rac Sabo Hanna, Penava Ognjen i Prčić David.

Hokejaši Spartaka (U8) osvojili turnir u Budimpešti

Ekipa U8 je svoj turnir odigrala dan kasnije, u nedelju, i oni su trijumfovali na sve četiri utakmice, što je u konačnom plasmanu rezultiralo sa 1. mestom i osvojenim turnirom.

- Ova ekipa je odigrala zaista fantastičan turnir na svim utakmicama, veoma disciplinovano, požrtvovano i borbeno, što je bilo ključno za njih same kao ekipu da se izdignu iznad svih "poteškoća" i da dokažu još jednom i sami sebi i svima da je pokrivanje klizališta u Subotici i produžavanje sezone leda u našem gradu zaista potreba sa osnovom, čemu cela sportska zajednica našeg grada treba da teži. - rekao je Brestovac

Hokejaši Spartaka (U8) osvojili turnir u Budimpešti

Sastav U8 selekcije: Vojnić Nemanja, Benčić Mihajlo, Brestovac Relja, Milodanović Filip, Gubičak Leon, Kujunčić Nikola, Nimčević Andrej, Popov Novak, Anđelković Luka i Sabo Rac Emil.

Posle uskršnjih praznika kreću nastupi selekcija U12 i seniora HK "Spartak" u Prvenstvu Srbije u InLine hokeju, koje će se igrati turnirski, u toku aprila, maja i juna, a u kojem će učestvovati po 6 odnosno 7 klubova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 5810
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.