Komentara: 1
Pregleda: 3363

Hokejaši Spartaka polovičnog uspeha na Prvenstvu Srbije u inline hokeju

21.08.2015. u 17:36h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda u Beogradu je održan drugi turnir Prvenstva Srbije u InLine hokeju za seniore, sezona 2015, na kojem su odigrane utakmice od 5. do 8. kola. HK "Spartak" je na ovom turniru imao polovičan uspeh - dve pobede i dva poraza.
Hokejaši Spartaka polovičnog uspeha na Prvenstvu Srbije u inline hokeju

U prvom meču Spartak je poražen od Viteza rezultatom 1:8, zatim pobedio GentlmeNS sa 4:2, tesno poražen od Partizana rezultatom 4:5 i službenim rezultatom 5:0 dobio meč protiv Crvene zvezde.

Subotička ekipa je nažalost veoma loše otvorila turnir, pretrpevši ubedljiv poraz (1:8) od najvećeg rivala za 2 poziciju (HK "Vitez" iz Beograda), ali je u nastavku uspeo da podigne nivo i kvalitet igre i da zabeleži pobedu protiv ekipe iz Novog Sada (4:2).
 
Odmah zatim protiv lidera Prvenstva (IHK "Partizan") uspeo je da odigra verovatno i najbolju utakmicu na ovom turniru, koja je posle nekoliko preokreta ipak završena pobedom ekipe iz Beograda od 4:5. HK Spartak je imao prednost od 3:2 na poluvremenu, zatim i 4:4 na svega 3 minuta do kraja utakmice, da bi posle primljenog petog kola svim snagama krenuli u napad, pritisnuli protivnika, imali nekoliko 100% šansi za gol, ali pak jednostavno nije hteo u mrežu.

Hokejaši Spartaka polovičnog uspeha na Prvenstvu Srbije u inline hokeju

Zanimljiva činjenica sa ove utakmice jeste podatak da je 3 gola za HK Spartak postigao Srđan Subotić (2000. godište), najmlađi igrač na turniru koji je i ovom prilikom pokazao svoj potencijal. Takođe, izuzetno kvalitetan nastup imala su još 2 mlada igrača HK "Spartak" (Katančić Denis 1999. god i Lošonci Adam 2000. god) koji su ravnopravno i bez imalo straha ulazili u svaki duel sa starijim, iskusnijim i jačim protivnicima.

Za HK "Spartak" su nastupili: Vidaković Igor, Kolarić Aleksandar, Zwick Andrej, Plavšić Dominik, Dakić Srđan, Brestovac Uroš, Katančić Denis, Lošonci Adam i Subotić Srđan. Trener: Brestovac Uroš

Tradicionalni "Tapir kup" u septembru

U nastavku takmičenja u InLine hokeju ekipu HK "Spartak" očekuje veliki turnir Tapir Kup 2015 u Zagrebu koji će se održati 12. septembra i na kojem će učestvovati rekordnih 16 ekipa, a nedleju dana kasnije sledi treći turnir Prvenstva Srbije u Beogradu sa utakmicama od 9. do 12. kola.

Od oktobra sve selekcije HK "Spartak" se prebacuju na svoju "osnovnu delatnost" jer počinju nastupi i treninzi na ledu u gradovima u regionu, gde će držati deo svojih treninga i sparing utakmica do početka zvaničnog Prvenstva i sezone leda na Gradskom klizalištu u Subotici, odnosno do druge polovine novembra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3363
Povezane teme

hokej klub spartak

hokejaši spartaka

hokej na rolerima

inline hokej

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.