Komentara: 2
Pregleda: 3052

Hokej: Za istoriju - formirana prva kompletno ženska selekcija "Spartak girls"

20.01.2021. u 10:44h
Izvor: Subotica.com
Posle dugogodišnjeg strpljivog rada i treniranja, Hokej klub "Spartak, po prvi put u istoriji, formirao je čisto žensku ekipu, sastavljenu od devojčica i devojaka iz Subotice, koje svo ovo vreme vredno i marljivo treniraju, rame uz rame sa muškom ekipom. Za vikend je odigran sparing meča u kojem su devojke savladale momke.
Hokej: Za istoriju - formirana prva kompletno ženska selekcija "Spartak girls"

U nedelju je organizovana sparing utakmica ekipa "Spartak girls" i kombinovanog sastava dečaka "Spartak boys". Po rečima Uroša Brestovca, ekipe su podeljene po postavama kako ne bi bilo prevelikog uzrasnog mešanja, a igralo se po tzv. sistemu "postava na postavu".

- Posle odlične i veoma zanimljive utakmice i regularnog dela u kojem je viđeno nekoliko preokreta, meč je završen nerešeno - 4:4 (2:1 1:2 1:1), nakon čega se pristupilo izvođenju penala, u kojem se bolje snašla ženska ekipa i u osmoj seriji prelomila za pobedu 8:7 - kaže Brestovac.

Hokej: Za istoriju - formirana prva kompletno ženska selekcija "Spartak girls"Za selekciju "Spartak girls" nastupile su: Vereš Sintija, Sekulić Elena, Stantić Sara, Vinčić Smiljana, Rac Sabo Lilla, Rac Sabo Hanna, Benčić Anastasija, Ponjavić Iva, Popov Jovana, Milodanović Ana, Kovač Nina, Šabić Iva, Čepela Teodora, Poljaković Lana, Maravić Tijana, Lukić Dunja, Korhec Viola i Simić Ljubinka. Ekipu su predvodili treneri Uroš Brestovac, Luka Bošnjak i Miloš Kojić.

Hokej: Za istoriju - formirana prva kompletno ženska selekcija "Spartak girls"

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 3052
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

hokejaši spartaka

hokej spartak girls

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.