Komentara: 1
Pregleda: 2689

Hokej: Spartak drugi u Mađarskoj

03.07.2018. u 15:55h
Izvor: Subotica.com
Seniori Hokej kluba "Spartak" osvojili drugo mesto na turniru u inline hokeju u Mađarskoj. Subotičani u svojim redovima imali su i najboljeg pojedinca, Igor Vidaković poneo je titulu najboljeg golmana turnira
Hokej: Spartak drugi u Mađarskoj

Seniorska ekipa HK "Spartak" nastupila na međunarodnom turniru u inline hokeju (hokej na rolerima) pod imenom „HS BOX" , koji je održan proteklog vikenda u Kiškorošu u Mađarskoj.

U izuzetno jakoj konkurenciji pet ekipa iz Rumunija, Srbije i domaćina HK Spartak je zauzeo drugo mesto sa skorom od 3 pobede (Ref team 4:3, Segedin 11:4 i Kiškoroš 9:4) i  porazom od Kutjautoka (4:8).

Po okončanju turnira dodeljene su pehari, ali i priznanja za nabolje pojedince. Za najboljeg golmana turnira izabran je Igor Vidaković iz subotičke ekipe, koji je svojim odbranama doprineo rezultatskom uspehu Spartaka.

Hokej: Spartak drugi u Mađarskoj

Hokej: Spartak drugi u Mađarskoj

Spartak je nastupio u sastavu: Igor Vidaković,  Žolt Šandor, Vladimir Večić, Uroš Brestovac, Robert Sabadoš, Aleksandar Kolarić, Andrej Zwick, Igor Šljapić, Srđan Subotić. Trener: Uroš Brestovac

Gostovanjem u Mađarskoj je završena sezona takmičenja u inline hokeju za sezonu 2018, pred igračima je kraći odmor, a od 1. avgusta počinju bazične pripreme za sezonu 2018/2019 i takmičenja na ledu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2689
Povezane teme

hokej klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.